سنجش اثربخشی مدیریت دانش در توانمند سازی و توسعه پایدار منابع انسانی ( مطالعه موردی شرکت ایساکو )
محل انتشار: چهارمین کنفرانس توسعه منابع انسانی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,596
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHRD04_013
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1386
چکیده مقاله:
اهمیت پرداختن به مدیریت دانش ناشی از اعمال قدرت دانش برای کسب مزیت رقابتی پایدار است تئوری پردازان بزرگ اقتصادی و تجاری دانش را بعنوان مزیت رقابتی نهایی برای سازمانهای جدید و کلید پیروزی آنها بیان کرده اند و بدین ترتیب مدیریت دانش ارتباط مستقیمی با اثربخشی سازمانهای امروزی دارد و دانش نقش میانجی را در این سازمانها ایفا می کند مدیریت دانش فرصت لازم را برای دسترسی، حفظ و بهسازی عملکرد نیروی انسانی و کسب مزیت رقابتی پایدار فراهم می نماید . در این تحقیق ضمن بررسی سلسله مراتب ( داده، اطلاعات، تحلیل، دانش و خرد ) مدیریت دانش، مدل های توصیفی و تجویزی و مدل های مختلف توانمندسازی منابع انسانی و نقش مدیریت دانش در توانمند سازی منابع انسانی مورد بررسی قرار گرفته است وسپس نقش مدیریت دانش در توانمند
کردن منابع انسانی شرکت ایساکو از طریق توزیع پرسشنامه در درسطح فردی،گروهی و استراتژیک مورد بررسی قرار گرفته است . توانمندسازی و توسعه پایدارمنابع انسانی نیاز به تسهیم و توزیع اطلاعات و دانش در سازمانها برای کارکنان دارد . مدل های مدیریت دانش که اکثراً به دانش و اطلاعات، اهمیت پایه ایی می دهند و فرایند تبدیل آنها را به خرد سازمانی مورد توجه قرار میدهد بعنوان ابزار برای سنجش میزان توانمند سازی و توسعه پایدار منابع انسانی در ایساکو انتخاب شده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
غلام رضا معمارزاده تهرانی
دکتری مدیریت ( منابع انسانی ) دولتی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ع
مهرداد مظفری
کارشناسی ارشد برنامه ریزی سیستم ها دانشگاه شهید بهشتی رئیس گروه مطال
صابر باقری
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبائی ( ره ) کارشناس برنا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :