سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICSDA02_210
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 338
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات
چکیده مقاله:
از مهم ترین بخش های صنعت که با امنیت غذایی در ارتباط است صنایع غذایی و کشاورزی می باشد. با کمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت، توسعه و بهبود این بخش از صنعت ضروری بنظر می رسد . همچنین کشور ایران یکی از بزرگترین صادرکننده ها و وارد کننده هایمیوه جات است و اگر امروز مسئولین به فکر فرآوری محصولات کشاورزی نباشند، هر روز از میزان صادرات و واردات این محصولات کاسته می شود. از طرفی میوه و سبزیجات در طولانی مدت رنگ و بوی طبیعی خود را از دست می دهند، بنا بر این برای وارد کنندگان و صادر کنندگان میوه بزرگترین مشکل جلوگیری از ضایعات میوه و طولانی کردن ماندگاری انهاست. از این رو استفاده از راهکارهایی برای به تاخیر انداختنفساد میوه و سبزیجات و افزایش ماندگاری انها مورد توجه قرار گرفته است. فناوری نانو کاربرد های وسیعی در مراحل فرآوری، نگهداری، بستهبندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد. ورود فناوری نانو به صنعت غذا و کشاورزی متضمن افزایش کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست می باشد . امروزه بسیاری از محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، بازار پسندی خود را از دست می دهند که این امر می تواند زیان های اقتصادی فراوانی به دنبال داشته باشد . فناوری نانو می تواند به عنوان ابزار قدرتمند در این زمینه، به بهبوداقتصاد کشور کمک کند. در این مقاله کاربردهایی از نانومواد ها، از جمله نانوکامپوزیت های پلیمری به عنوان مواد غیر قابل نفوذ، نانو ذرات نقرهبه عنوان عوامل ضد میکروبی قوی، نانو مس و همچنین نانو سنسور و بسته بندی های هوشمند در بسته بندی میوه جات مرور شده است. مرور تحقیقات پیشین نشان می دهد که فناوری نانو یک ابزار مؤثر در صنعت بسته بندی میوه جات است. برخی از این تحقیقات نیز به مرحله تجاری سازی رسیده اند.
کلیدواژه ها:
نانوفناوري، بسته بندي ميوه، نانو سنسورها، نانو ذرات نقره
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/485073/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترابفام، میلاد و احمدی، امید و نصیری، شاهین و فردصادق، برنا،1394،نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات،دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/485073
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ترابفام، میلاد؛ امید احمدی و شاهین نصیری و برنا فردصادق)
برای بار دوم به بعد: (1394، ترابفام؛ احمدی و نصیری و فردصادق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی
- نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی
- کاربرد روابط مهندسی-تجربی در طراحی، مدلسازی و شبیه سازی واحد الفین
- بررسی تأثیر سختی آب بر میزان کف کنندگی صابون و بهبود آن
- مقایسه روشهای تولید اکسیژن با فرایندهای تبریدی، جذب سطحی و جداسازی غشایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.