سال انتشار: 1393
محل انتشار: شانزدهمین همایش صنایع دریایی
کد COI مقاله: NSMI16_131
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 560
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش ربات های زیر آبی (ROV1) در کاهش هزینه های متحمل بر شناورها
چکیده مقاله:
با توجه به گستردگی سازه های دریایی و فراساحل و روند روبه رشد تولید انواع کشتی ها، پل ها و شمع های اسکله های فلزی و سایرسازه های ساحلی و فراساحلی در بنادر شمالی وجنوب کشور رویکرد بازرسی های دوره ای جهت مدیریت سلامت سنجی و انجام عملیات نگهداری از اهمیتبسزایی برخوردار می باشد. در حال حاضر این گونه بازرسی ها معمولاً توسط غواصی در اعماق دریا و یا با صرف هزینه های سنگینی در خشکی انجام می گیرد. یقینا در صورت استفاده از منابع انسانی در زیر آب، بازرسی ها با خطای انسانی همراه بوده و ضمن پایین بودن دقت، از ریسک بالایی نیز برخوردار می باشد از اینرو روبات های بدون سرنشین مجهز به فناوری حسگرها و سایر متعلقات کاربردی نه تنها جهت انجام بازرسی ها بلکه برای ضخامت سنجی و یا جهت جلوگیری از تشکیل خزه و خوردگی بدنه شناورها نیز ایده آل بوده و می توانند در این حوزه به عنوان یک فناوری نو و مطمئن بصورت گسترده اثر بخش در راستای بازرسی با دقت بسیار بالا و حذف مخاطرات انسانی از ربات های هوشمند زیر آبی (ROV) ، در خدمت به مدیریت سامانه نوین تعمیر ونگهداری پیشگیرانه و پیشگویانه بکار گرفته شوند.کاربرد آن اهمیت ویژه ای در افزایش طول عمر و ارتقاء بهره وری شناورها و سازه های فولادی دریایی که هزینه های بسیار زیادی صرف ساخت و تولید آنها شده همچنین تعمیر به موقع آنها خواهد داشت. همچنین با توجه به بررسی هایی در حوزه هزینه های کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در دو نمونه شناور سبک و نیمه سنگین مشخص گردید که حدود 57 % صرفه جویی ریالی در برخواهد داشت که با توجه به هزینه ساخت یک ربات کاملاً قابل قبول و مقرون به صرفه است.
کلیدواژه ها:
ربات هوشمند زير آبي (ROV) ، نگهداري و تعميرات، ضخامت سنجي، خزه تراشي، غواصي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/474185/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رزازان، عبدالکریم و دژانگاه، کاظم و هدایتی، محمدرضا و اکبری، فرانک،1393،نقش ربات های زیر آبی (ROV1) در کاهش هزینه های متحمل بر شناورها،شانزدهمین همایش صنایع دریایی،بندرعباس،،،https://civilica.com/doc/474185
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رزازان، عبدالکریم؛ کاظم دژانگاه و محمدرضا هدایتی و فرانک اکبری)
برای بار دوم به بعد: (1393، رزازان؛ دژانگاه و هدایتی و اکبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مفاهیم و کاربردهای داده کاوی در تحلیل شبکه های اجتماعی
- طراحی و ساخت یک ربات پویشگر زیر دریایی
- نقش زیردریایی های بدون سرنشین در رصد تهدیدات و تسلط بر مرزهای دریایی
- پدافند غیر عامل در دریا
- ارائه یک دسته بندی جدید برای ربات های زیر آبی و مقایسه آن با کارهای گذشته
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.