بررسی امکان استخراج رنگدانه ها از انگور و آلو
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 805
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NACONF04_217
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
امروزه به دلیل نگرانی ها از مصرف رنگ های سنتزی و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از منابع طبیعی رنگی، توجه به سمت استفاده ازرنگدانه های طبیعی جلب شده است. در این مطالعه، استخراج رنگ و تاثیر نگهداری بر کیفیت آن به منظور استفاده در صنایع غذایی از دومیوه انگور و آلو مورد استفاده قرار گرفت. استخراج آنتوسیانین های انگور و آلو با استفاده از رزین جذبی PAD900 مورد تحقیق قرار گرفتهاست. رزین PAD900 به دلیل نداشتن گروه های باردار و مشبک، تخلخل بالا ،شرایط بسیار عالی برای فرآیند جداسازی آنتوسیانین را دارامی باشد. نتایج نشان داد که حدود 90 درصد از ترکیبات آنتوسیانین در این فرآیند استخراج گردید.نتایج تجزیه واریانس آنوا نشان داد که در مورد همه پاسخ های مورد بررسی، تفاوت آماری معنی داری (0/05) بین تیمارها وجود داشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه محمدی فارسانی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، شهرکرد، ایران
محمد حجت الاسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، شهرکرد، ایران- استاد یار گروه علوم صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد،شهرکرد،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :