سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: SHCONF01_210
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 241
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اکوتوریسم روستایی و نقش آن در توسعه پایدار شهری نمونه موردی: شهرستان زنوز
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر معرفی قابلیت های اکوتوریستی روستاهای زنوز و تعیین میزان تاثیر اکوتوریسم روستایی بر توسعه پایدار شهراین شرر است. با عنایت بر اهمیت روزافزون گردشگری در توسعه جوامع انسانی، این پژوهش درصدد است تا از دید کارشنا سان،متخصصین و مطلعین محلی تاثیر اکوتوریسم روستایی را بر ابعاد مختلف توسعه شرری مورد ارزیابی و سنجش قرار دهد. پهژوهشحاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش تحقیق پیمایشی، تودیفی- همبستگی میباشد. دادههای موردنیاز با استفاده از منابع اسنادی-کتابخانهای و همچنین با به کارگیری پرسشنامه محقق ساخته، بازدید میدانی فراهم شده است. جامعه امار ی کارشناسان، متخصصین و مطلعین محلی به تعداد 54 نفر بودند. یافته های پژوهش نشان داد که بین اکوتوریسم روستایی و ابعاد مختلف توسعه شرری در زنوز رابطه معناداری و مستقیمی وجود دارد. همچنین تاثیر من بر ابعاد مختلف شهری زنوز نیز قابل تایید می باشد خروجی مدل رگرسیونی نشان داد که با توسعه اکوتوریسم روستایی در زنوز، میتوان مقدار 0.246 واحد ازتوسعه شهری را شاهد بود. با توجه به ابعاد تاثیر اکوتوریسم روستایی بر توسعه شرری زنوز، در دو سطح راهبردی و منطقه ای ارائه گردید
کلیدواژه ها:
اكوتوريسم روستايي، توسعه شهري توسعه پايدار، شهر زنوز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/463871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لوایی بناب، رشید و حاجی علیزاده، جواد،1394،اکوتوریسم روستایی و نقش آن در توسعه پایدار شهری نمونه موردی: شهرستان زنوز،اولین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/463871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، لوایی بناب، رشید؛ جواد حاجی علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، لوایی بناب؛ حاجی علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تحلیلی شکل دهی لوله دوجداره به روش هیدروفرمینگ و اعتبار سنجی تجربی آن
- طراحی انعطاف پذیر در خانه های مسکونی
- کاربرد انرژی هسته ای در صنعت کشاورزی
- شرایط اکولوژیکی و فاکتورهای اقلیمی مؤثر بر رشد گونه دست کاشت پالونیا فورتونی (Paulownia fortunei)
- مروری برفرآیند جداسازی گازی غشایی برای حذف دی اکسید کربن از گاز طبیعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.