سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SETCO01_104
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,194
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری برفرآیند جداسازی گازی غشایی برای حذف دی اکسید کربن از گاز طبیعی
چکیده مقاله:
گاز طبیعی عبارتست از هیدروکربن های پارافینی سبک از متان تا دکان که عمده ترکیب آن متان می باشد. ترکیباتیدیگری از جمله آروماتیک ها، هیدروکربن های حلقوی، الفینی و ... و همچنین آب، ترکیبات گوگرد، دی اکسیدکربن، نیتروژن و...نیز در جریان گاز طبیعی خارج شده از چاه یافت میشود که از این میان به مخلوط ترکیبات گوگرد دار به خصوص H2S وCO2 گاز ترش و به فرآیندهای حذف آنها، شیرین سازی گاز طبیعی گفته می شود. چندین تکنولوژی برای حذف گازهای ترش از جریان گاز طبیعی خارج شده از چاه ها وجود دارد که از این میان جذب شیمیایی توسط حلال های آمین به صورت تجاری دردسترس هستند. یکی دیگر از روش های بالقوه، جداسازی گازی با استفاده از تکنولوژی غشایی است که به دلیل نیاز به فضایکم و آلایندگی کمتر اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هر دو تکنولوژی معایب و مزایایی مختلفی دارند. از طرفی دیگر،کشور ایران به دلیل دارا بودن مخازن غنی از گاز طبیعی، نیاز به شناسایی، امکان سجی روش های مدرن برای امر شیرین سازی گازطبیعی و همچنین مقایسه تکنیکی و اقتصادی روشهای مدرن با روشهای تجاری متداول دارد. لذا در تحقیق حاضر تلاش براین است تا از نظر مطالعات انجام گرفته بر روی فرآیندهای مذکور ارزیابی شوند. این ارزیابی بر اساس پیشرفت های اخیر درزمینه ی مواد و خواص غشاها و روندهای طراحی سیستماتیک به روزرسانی شده در زمینه ی فرآیند جذب آمین انجام خواهدگرفت. بدین منظور تحقیقات انجام گرفته در سالهای اخیر در رابطه با هر دو فرآیند مورد توجه قرار خواهد گرفت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SETCO01_104 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/783873/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عمرانی، حنانه و نصرتی نیا، فریال،1397،مروری برفرآیند جداسازی گازی غشایی برای حذف دی اکسید کربن از گاز طبیعی،کنگره ملی سالانه ایده های نوین پژوهشی در علوم مهندسی و تکنولوژی، برق و کامپیوتر،ساری،https://civilica.com/doc/783873
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عمرانی، حنانه؛ فریال نصرتی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، عمرانی؛ نصرتی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررس غشاهای ماتریس آمیخته در راستای جداسازی CO2/CH4
- بررسی فرآیندهای شیرین سازی گاز طبیعی و مقایسه ی این فرآیندها با یکدیگر
- مطالعه انواع غشا و نقش آن در جداسازی گازها
- تحقیق درباره کاربرد غشاء در فرایند جداسازی گاز و مکانیزم های آن
- بررسی روش های شیرین سازی و تصفیه گاز طبیعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.