سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی پاک
کد COI مقاله: ATTITTDE01_276
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 253
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طبقه بندی عرصه های ناپایدار حساس به زمین لغزش در حوضه آبخیز صوفی رود با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی
چکیده مقاله:
سیستم های رودخانه ای بسیار پیچیده هستند به علت همین پیچیدگی تحقیقات گسترده ای در علوم مختلف رودخانه ای صورتگرفته که از جمله آنها ژئومورفولوژی رودخانه ای است. ژئومورفولوژیست ها رودها را به عنوان یکی از عناصر دخیل در تغییر شکلزمین در هر مقیاس زمانی که باشد می بینند (نوروزی، 3:1391). فرایندهایی که موجب تغییر شکل زمین می شوند می توانند دربرخی مواقع به صورت یک مخاطره ژئومورفولوژیکی ظاهر شوند. از این رو مخاطرات ژئومورفولوژیک به حوادث و خطرهای طبیعیگفته می شود که در اثر ناپایداری اشکال سطح زمین، منابع انسانی را تهدید می کنند. در واقع مخاطرات ژئومورفولوژیک، پدیده هایطبیعی هستند و فقط به دلیل حضور انسان و زیرساخت های بشری است که به حوادث مخاطره آمیز تبدیل می شوند (آیالا، 200223-14). بر این اساس ، اسلای مارکر (نقل از آیالا، 2002) مخاطرات ژئومورفولوژیک را به مخاطرات درونی (ولکانیسم و -نئوتکتونیک)، مخاطرات بیرونی (مانند حرکات توده ای مواد، فرسایش کناری رودخانه، فرسایش ساحلی و غیره) و مخاطرات ناشیاز تغییرات اقلیمی و کاربری زمین (بیابان زدایی، سیلاب های یخچالی و غیره) تقسیم می کند. این مخاطرات از موانع و تنگناهایژئومورفولوژی موجود بر سر راه برنامه های عمران شهر و روستا به شمار می آیند که اگر مورد توجه قرار نگیرند، تلفات جانی وخسارات مالی فراوانی را برای ساکنان شهرها و روستاها به بار میآورند (صدوق و همکاران، 34:1388، رجایی، 211:1373).
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/456566/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تقوی مقدم، ابراهیم و بهشتی جاوید، ابراهیم و نوروزی، خدیجه و بقائی نژاد، نادیا،1394،طبقه بندی عرصه های ناپایدار حساس به زمین لغزش در حوضه آبخیز صوفی رود با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی،اولین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی پاک،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/456566
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، تقوی مقدم، ابراهیم؛ ابراهیم بهشتی جاوید و خدیجه نوروزی و نادیا بقائی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، تقوی مقدم؛ بهشتی جاوید و نوروزی و بقائی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل انرژی و اگزرژی یك چرخه تركیبی كوچك برای تولید انرژی از بیوماس كربن خنثی
- برنامه ریزی احتمالاتی ریزشبكه های هوشمند با در نظر گرفتن عدم قطعیت های منابع تولید تجدیدپذیر و مشاركت سمت تقاضا
- بهره برداری بهینه از یك سیستم تركیبی متصل به شبكه توزیع هوشمند الكتریكی به كمك نرم افزار iHOGA
- مدل سازی و تحلیل عملكرد یك سیكل توربین گاز مجهز به دریافت كننده خورشیدی بشقابی
- به كارگیری نیروگاه های فتولتائیك برای میراسازی نوسانات زیر سنكرون با استفاده از الگوریتم SCA
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.