اثز تیمار های مختلف خراش دهی بر جوانه سنی بذور درختچه های ابریشم ایرانی ( Albizia julibrissin ) و کهور( Prosopis cineraria)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 516
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICDAN01_135
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
چکیده مقاله:
ابریشم ایرانی بومی جنوب غربی و شرقی آسیا است و تا شمال استرالیا پیش می رود. کهور، گونه صحرایی و همیشه سبزی که بومی جنوب شرقی آسیا از جمله ایران، عربستان، یمن، هند و پاکستان است. ازدیاد ابرایشم ایرانی و کهور از طریق بذر صورت می گیرد ولی به دلیل وجود پوسته سخت بذر، جوانه زنی و سبز شدن آنها با مشکل همراه است. براین اساس پژوهشی به منظور بررسی ار تمیارهای مختلف خراش دهی بر شاخص های چوانه زنی بذور ابریشم ایرانی و کهور به طور جداگانه و به صورت کاملاً تصادفی در 4 تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که تیمار اسید سولفوریک 95 درصد به مدت 30 و 0 دقیقه بیشترین درصد جوانه زنی بذور را در ابریشم ایرانی داشتند. هم چنین تیمار 60 دقیقه اسید سولفوریک غلیظ بالاترین درصد جوانه زنی را در کهور داشت. و بالاترین سرعت جوانه زنی نیز در تیمار اسید سولفوریک غلیظ 60 دقیقه در هر دو دیدگاه مشاهده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نازیلا شریفی نیا
دانشجوی کارشناسی ارشد، بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان
همایون فرهمند
استادیار، بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :