(فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بخشی رویکرد پذیرش و تعهد ACT بر دلزدگی زناشویی و بخشش زوجین مراجعه کننده به مرکز خدمات اجتماعی و مشاوره سازمان زندانهای استان اصفهان
عادل قاری - گروه مشاوره. واحد مرودشت. دانشگاه آزاد اسلامی. مرودشت ، ایراننازنین هنرپروران - گروه مشاوره. واحد مرودشت. دانشگاه آزاد اسلامی. مرودشت ، ایرانژاله رفاهی - گروه مشاوره. واحد مرودشت. دانشگاه آزاد اسلامی. مرودشت ، ایران
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، اثربخشی رویکرد پذیرش و تعهد ACT بر دلزدگی زناشویی و بخشش زوجین بود. در این پژوهش، کاهش ابعاد دلزدگی زناشویی و میزان بخشش مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش از طرح نیمه آزمایشی استفاده گردید که پیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری شامل زوجین مراجعه کننده به مرکز خدمات اجتماعی و مشاوره ی بعد از خروج سازمان زندانهای استان اصفهان بوده که تعداد آنها 181 نفر ظرف دو ماه مراجعه، می باشد و همه آنها پرسشنامه ی دلزدگی زناشویی (CBM) که دارای 3 بعد خستگی جسمی، روانی و عاطفی و بخشش )ری( را تکمیل نمودند وپس از تصحیح پرسشنامه آنها که نمرات پائین در بخشش و بالا در دلزدگی داشتند بصورت تصادفی تعداد 81 نفر یعنی 01 زوج انتخاب گردیدند و در گروه آزمایش و کنترل جایگزین شدند. در این پژوهش 8 جلسه 01 دقیقه ای مشاوره گروهی به روش پذیرش و تعهد برای مراجعین درگروه آزمایش برگزار گردید و سپس برای هر دو گروه کنترل و آزمایش پس آزمونبرگزار شد و با استفاده از آزمون t و تحلیل کواریانس اطلاعات مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که با روش پذیرش و تعهد ACT می توان دلزدگی زناشویی را کاهش و بخشش زوجین را افزایش داد و بر ابعاد دلزدگی زناشویی یعنی خستگی جسمی، خستگی عاطفی و خستگی روانی نیز در مقایسه با گروه کنترل تفاوت معناداری را نشان دادند. پس از یک ماه در مرحله پیگیری نتایج در تمامی فرضیه ها تفاوت معناداری داشت.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/439304/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
قاری، عادل و هنرپروران، نازنین و رفاهی، ژاله،1394،اثر بخشی رویکرد پذیرش و تعهد ACT بر دلزدگی زناشویی و بخشش زوجین مراجعه کننده به مرکز خدمات اجتماعی و مشاوره سازمان زندانهای استان اصفهان،اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه،کرمان،،،https://civilica.com/doc/439304
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، قاری، عادل؛ نازنین هنرپروران و ژاله رفاهی) برای بار دوم به بعد: (1394، قاری؛ هنرپروران و رفاهی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
اعتمادی، عذرا، نوابی نژاد، شکوه؛ احمدی، سید احمد؛ فرزاد، ولی ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.