سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IUCSPORT01_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 319
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر 8 هفته تمرین ایروبیک بر عملکرد نیمرخ اسید و کسلر کودکان (حساب،رمز نویسی،اطلاعات،حافظه عددی) در دانش اموزان اختلال یادگیری
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر 8 هفته تمرین ایروبیک در عملکرد خود آزمون های معرف نیم رخ اسید (ACID) وکسلر دانش آموزان دارای اختلال یادگیری می باشد. در این پژوهش از روش تجربی با پیش آزمون - پس ازمون همراه با گروه کنترل و گمارش تصادفی استفاده شد. بدین منظور، از بین جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دختر 8 ساله مبتلا به اختلال یادگیری شهرستان سرایان که در سال تحصیلی 1393 - 1392 مشغول به تحصیل بودند به گونه ای که تعداد 30 نفر به صورت نمونه گیری تصادفی انتخاب شد. در مرحله پیش ازمون از آزمون وکسلر کودکان برای اندازه گیری نیم رخ اسید استفاده شد. تمرین ایروبیک به شکل گروهی در گروه آزمایش اعمال شد. پس از تکمیل شدن در یک تمرین، پس آزمون به اجرا درآمد. نتایج آزمون تحلیل کوواریانس نشان داد که هشت هفته تمرین ایروبیک موجب افزایش معنادار عملکرد نیم رخ اسید وکسلر کودکان برخورد آزمون های اطلاعات (فرم و در متن اصلی مقاله)، حساب (فرمول در متن اصلی مقاله) و حافظه عددی (فرمول و در اصل متن اصلی مقاله)می شود و در خورده آزمون رمز نویستی بی تأثیر است. بنابراین، با توجه به اثربخشی حرکات موزون ورزشی و توجه به ظرفیت و کارایی مؤلفه های نیم رخ اسید وکسلر،یادگیرندگان دارای اختلال یادگیری، پیشنهاد می شود مراکز آموزشی و تربیتی کودکان بخشی از برنامه خود را به حرکات موزون ورزشی، اختصاص دهند. و مربیان مراکز اختلال یادگیری و رفتاری می توانند در برنامه ریزی درمانی، برنامه های حرکتی موزون ورزشی را به صورت رویکردی نوین در درمان اختلالات ویژه یادگیری مورد توجه قرار دهند.
کلیدواژه ها:
تمرین ایروبیک،اختلال یادگیری،نیمرخ اسید و کسلر کودکان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/426753/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسعودی، مریم و ثقه الاسلامی، علی و ثاقب جو، مرضیه،1394،تاثیر 8 هفته تمرین ایروبیک بر عملکرد نیمرخ اسید و کسلر کودکان (حساب،رمز نویسی،اطلاعات،حافظه عددی) در دانش اموزان اختلال یادگیری،اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش،چابهار،،،https://civilica.com/doc/426753
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مسعودی، مریم؛ علی ثقه الاسلامی و مرضیه ثاقب جو)
برای بار دوم به بعد: (1394، مسعودی؛ ثقه الاسلامی و ثاقب جو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط بین شایستگی حرکتی ادراک شده با تبحر حرکتی و شاخص توده بدنی در دانش آموزان پسرمقطع ابتدائی
- بازی درمانی، رشد مهارت های اجتماعی، پرخاشگری و کم توان ذهنی آموزش پذیر
- بررسی تاثیر مشاهده، بر توانایی چرخش ذهنی کودکان و سایر شاخص های توانایی حرکتی
- سطح سواد حرکتی دانش آموزان پسر پایه هفتم، هشتم و نهم منطقه یک تهران
- بهبود اختلال خواندن و نوشتن در دانش آموز از طریق طرح "ورزشِ الفبا"
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.