سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
کد COI مقاله: ICMHCONF01_366
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 341
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر دوره آموزشی ضمنخدمت بر توانمندسازی پرستاران بیمارستان بزرگ نفت اهواز
چکیده مقاله:
ارزش و اعتبار نیروی انسانی کارآمد در سازمانها باعث شده است که سرمایه گذاری در جهت آموزش و توانمند ساختن این رکن مهم،یکی از بهترین و سودمندترین نوع سرمایه گذاری تلقی گردد. آموزش ضمنخدمت، کارکنان را در حل مشکلات کاری و اخذ تصمیماتتواناتر می سازد. همچنین، سبب به روزرسانی دانش و افزایش علاقه به انجام کار در افراد می گردد. هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیردوره های آموزشی ضمن خدمت بر توانمندسازی پرستاران بیمارستان بزرگ نفت اهواز است. با توجه به این هدف، پژوهش از نوع مطالعاتکاربردی و شیوه تجزیه و تحلیل دادهها؛ روش توصیفی و از نوع طرح های همبستگی است . جامعه آماری این تحقیق شامل تمام پرستارانبیمارستان بزرگ نفت اهواز در سال 1394 می باشد که از بین آنها 150 نفر بصورت تصادفی ساده انتخاب شده اند. داده های مورد نیازبوسیله پرسشنامه ای 63 سؤالی بدست آمده است که پرسشنامه توانمندسازی روانشناختی کارکنان اسپریتزر را شامل می شود و روایی وپایایی آن با استفاده از روش آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی و برایآزمون فرضیه های تحقیق از آمار استنباطی با روشهای ضریب همبستگی و معادلات ساختاری کای اسکوئر استفاده شده است. کلیهتحلیلها بوسیله نرم افزارهای SPSS 22 و LISREL 8.8 انجام شده است. نتایج این پژوهش نشان میدهد که بین دوره های آموزشضمن خدمت و افزایش حس مسئولیت پذیری، توانایی سازگاری، توانایی یادگیری و توانایی برقراری ارتباط پرستاران بیمارستان نفت اهوازتأثیر مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین بین دوره های آموزش ضمن خدمت و افزایش توانایی منصف بودن پرستاران بیمارستان نفتاهواز تأثیر مثبت و معناداری وجود ندارد.
کلیدواژه ها:
آموزش ضمن خدمت، توانمندسازی، پرسشنامه اسپریتزر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425593/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاتم پور، فریبا و رجبعلی پور، حسین،1394،بررسی تأثیر دوره آموزشی ضمنخدمت بر توانمندسازی پرستاران بیمارستان بزرگ نفت اهواز،کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی،،،https://civilica.com/doc/425593
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حاتم پور، فریبا؛ حسین رجبعلی پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، حاتم پور؛ رجبعلی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الادبیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.