سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: GPACONF02_176
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 665
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرآیند آسیب شناسی مرمت سرای تاریخی آقا در بازار اصفهان
چکیده مقاله:
از آنجا که باز زنده سازی ابنیه تاریخی بدون در نظر گرفتن ویژگی های کالبدی و یافتن پاسخ هایی برای اجزای ساختمانی ضمن بررسی انطباق آنها با زندگی امروز و نیازهای دید ممکن نیست ، لذا ضرورت انجام مطالعات آسیب شناسی را به موازات سایر مطالعات بنا در فرآیند طرح مرمت و بهسازی ابنیه سنتی ایجاب می کند.تشخیص ضایعات بنا و عوامل فرساینده و مخرب ، مهمترین بخش در فرآیند تهیه طرح مرمتی است. چون با گذشت سالیان دراز عمر بناهای قدیمی و استمرار عوامل مخرب در طول زمان ، بخصوص عدم رسیدگی به وضعیت بنا ، شارای مناسابی را در آسیب رسانی به ایکره ساختمانهای قدیمی فراهم می کند.آسیب شناسی به عنوان انجام مطالعات دقیق ، در راستای شناخت آسیب های وارده به بناها، اگر بر اساس یک برنامه صحیح و مدون انجام نشود ، نمی تواند به خوبی در ارائه راهکارهای مرمتی و بهسازی مجید باشد، همانطور که تشخیص نادرست عوارض یک بیماری ، درمان بیمار را دچار اختلال و دوره بیماری را طولانی می کند.
کلیدواژه ها:
مرمت ، باز زنده سازی، بهسازی، سرای آقا، آسیب شناسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423743/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تائبی، مرضیه و نجفی، ارض اله و پناهی، سیامک،1394،فرآیند آسیب شناسی مرمت سرای تاریخی آقا در بازار اصفهان،دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/423743
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، تائبی، مرضیه؛ ارض اله نجفی و سیامک پناهی)
برای بار دوم به بعد: (1394، تائبی؛ نجفی و پناهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیر تطور کاروانسراهای جهان و ایران
- بررسی سازواری شمارگانی(پیمون) ×بر طراحی پلان کاروانسراهای برون شهری(چهارگوش و چهارایوانی) اصفهان
- بررسی پدیده وندالیسم از منظرجامعه شناسی
- عملکرد لرزه ای و مقاوم سازی بناهای تاریخی
- معرفی روشی غیرتخریبی در شناسایی رنگینههای بکاررفته در الیاف منسوجات باستانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش آگاه سازی و ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان در بهبود وضعیت زیست محیطی روستا
- مکان یابی بیمارستان در شهر لاهیجان با استفاده از مدل فازی ممبر شیپ
- تحلیل برخورداری و دسترس پذیری مساجد در منطقه 20 شهرداری تهران
- نقش دیپلماسی شهری در تحقق اهداف توسعه پایدار در دوران آنتروپوسن
- ماهیت منازعه هویتی و سناریوهای تقسیم قدرت درسوریه پس از داعش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.