بررسی رابطه بین بکارگیری دادهها و اطلاعات با یادگیری سازمانی در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 720
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MCCONF01_103
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
چکیده مقاله:
ب سیاری از شرکت های معا صر درگیر محیط ک سب و کار پیچیده ای شده اند که نیازمند کارایی بالاتر، اثربخشی و رقابت پذیری برمبنای نوآوری و دانش هستند .یادگیری سازمانی یک شکل خاص از توسعه یادگیری در سازمان به وسیله افراد کلیدی سازمان است که می توانندبا تغییرات متعاقب سازمان مرتبط باشند.هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه بین بکارگیری دادهها و اطلاعات با یادگیری سازمانی در بانکمرکزی جمهوری اسلامی ایران بود.به این منظور پرسش نامهی یادگیری سازمانی و بکارگیری اطلاعات و داده ها در میان 50 نفر از مدیران و کارشناسان بانک مرکزی جمهوری اسلامی توزیع شد. نتایج پژوهش نشان داد با توجه به سیاست دولت در سالهای اخیر مبنی بر استفاده از فناوری اطلاعات در خدمات رساانی و در واقع اجرایی شادن سایاسات دولت الکترونیک، گامهای مسبتی طی ساالهای اخیر در این رابطهبردا شته شده و ا ستفاده از فناوری های نوین در حال نهادینه شدن می با شد. با م شخص شدن رابطه بین بکارگیری داده ها و اطلاعات و یادگیری سازمانی، پیشنهاد می شود که بانک مرکزی بستر لازم را فراهم نماید تا داده ها و اطلاعات و گزارشات مورد نیاز هر رده به سهولت در اختیار کاربران مربوط قرار گرفته و جریان سیال اطلاعات به گردش در آید. اطلاعات باید بصورت مختصر و موجز اما به طور کامل تهیه و در اختیار کارکنان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا بابایی
استادیارگروه مدیریت صنعتی،دانشکده مدیریت وحسابداری دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری،تهران،ایران
زهرا اسدی جنتی
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشدمدیریت دولتی،دانشکده مدیریت وحسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد یادگارامام خمینی(ره)شهرری،تهران ،ایران
حسن غفاری
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد فیروزکوه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :