سال انتشار: 1391
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 14، شماره: 54
کد COI مقاله: JR_JEE-14-54_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 188
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترازهای کرجی؛نمونه های کاربردی برای استفاده درکلاسهای درس ورشته مهندسی نقشه برداری
چکیده مقاله:
درمقاله حاضریکی از مهمترین کتابهای مربوط به مهندسی تمدن اسلامی، که ریاضیدان و مهندس برجسته ایرانی به نام کرجی آن را در قرن پنجم ه یازده م نوشته است معرفی شده است هدف اصلی در این مقاله نشان دادن این واقعیت است که چگونه با گذشت حدود هزار سال از تالیف کتاب بخشهایی از آن را به عنوان سابقه تاریخی و بخشهایی را به عنوان مقدمه ورود به بحث علمی و نیز مستقیم و یا غیرمستقیم در کلاسهای درس نقشه برداری می توان استفاده کرد بدین ترتیب با استفاده از نمونه های و مثالهای مندرج در این کتاب مباحث جدید علمی را برای دانشجویان مهندسی عمران و نقشه برداری می توان تشریح و تفهیم کرد در این مقاله باتوجه به کتاب استخراج آبهای پنهانی تالیف کرجی ابزارهای نقشه برداری تشریح شده در کتاب به عنوان نمونه انتخاب و به دو نوآوری مهم در طراحی ساخت و استفاده از ابزارهای نقشه برداری اشاره و در نهایت مباحث مورد استفاده در کلاسهای درس پیشنهاد شده است
کلیدواژه ها:
ابزارهای نقشه برداری ، قنات ، روش حفرقنات ، تراز ، مهندسی نقشه برداری ، استخراج آبهای پنهانی ، کرجی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/406002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی، غلامحسین،1391،ترازهای کرجی؛نمونه های کاربردی برای استفاده درکلاسهای درس ورشته مهندسی نقشه برداری،،،،،https://civilica.com/doc/406002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، رحیمی، غلامحسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1391، رحیمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه خودکارآمدی و انگیزش پیشرفت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان
- بررسی رابطه آسیب پذیری بین فردی و وقایع منفی زندگی با علایم و نشانه های افسردگی در افراد مبتلا به اختلال ملال جنسیتی
- بررسی رابطه آسیب پذیری شناختی و نگرش های ناکارآمد و سبک استتناج منفی با علایم و نشانه های افسردگی در افراد مبتلا به اختلال ملال جنسیتی
- تاثیر فضای مجازی برسبك زندگی دانش آموزان روستایی
- تحلیل سطح خوانایی كتاب شیمی سه بر اساس روش گانینگ فوگ و فلش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.