سال انتشار: 1388
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 11، شماره: 43
کد COI مقاله: JR_JEE-11-43_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 169
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آموزش مهندسی، توافقنامه های بین المللی : چالشها و چشم اندازها
چکیده مقاله:
توافقنامه های بین المللی اعتباربخشی اموزش مهندسی توافقنامه هایی هستند که درآنها کشورهای عضو تجربه های خویش درخصوص فرایندها سیاستگذاریها و روندهای اعطای مدارک مهندسی را بایکدیگر مبادله می کنند و آنها را مورد ارزیابی و مقایسه خویش قرارمیدهند قواعد وقوانین روند ها و فرایندهای مورد استفاده دراین توافق نامه ها درپی آن هستند که الزامات اکادمیک مهندسی را مشخص سازند جهانی بودن این الزامات و سیاستگذاریها به همنوایی اموزش مهندسی درکشورهای مختلف منجر خواهد شد همچنین تاکید توافق نامه ها برپذیرش توسط نهادهای غیردولتی با مستقل ساختن جریان ارزشیابی آن را ازروایی بیشتری برخوردار خواهد ساخت درمقاله حاضر تلاش شده است تا با بررسی توافق نامه های واشنگتن سیدنی و دوبلین تهدیدها و فرصتهای عضویت برای اموزش مهندسی ایران بیان شود بررسیهای این پژوهش نشان میدهد که ابعادتوافقنامه های بین المللی شامل اهداف محتوا و سیاستگذاریهای اموزش مهندسی است توجه به این ابعاد برخی ازاستانداردهای بین المللی اموزش مندسی را روشن می سازد بنابراین تعیین مولفه های غایب اموزش مهندسی موجود مارا ب اصلاح و تغییر آن رهنمون می شود توجه نظام مهندسی کشور به توافق نامه ها اموزش مهندسی را به استانداردهای بین المللی نزدیک و آن را به گونه ای واقعیتر باز تعریف می کند باتوجه به فرصتها و چالشهای مذکور پیشنهاد مقاله طراحی سازوکارهایی بومی برای دستیابی به استانداردهای توافقنامه و رصد نتایج آن است پس ازطی این دوره و براساس نتایج بدست آمده امکان تصمیم گیری درخصوص عضویت یا عدم عضویت فراهم خواهد شد
کلیدواژه ها:
آموزش مهندسی ، توافقنامه ، اعتباربخشی وارزشیابی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405923/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجادیه، نرگس و لیاقت، سمیه،1388،آموزش مهندسی، توافقنامه های بین المللی : چالشها و چشم اندازها،،،،،https://civilica.com/doc/405923
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، سجادیه، نرگس؛ سمیه لیاقت)
برای بار دوم به بعد: (1388، سجادیه؛ لیاقت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
- مهارت ها و چالش ها در آموزش فضای مجازی
- بررسی آسیب پذیری زبان و ادبیات فارسی در آموزش و پرورش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.