ناوبری با استفاده از GPS و تلفن موبایل
محل انتشار: هشتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,584
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC08_121
تاریخ نمایه سازی: 9 آبان 1386
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از ابزارهایGPS بویژه در امر مسیریابی و ناوبری در بین عموم مردم و رانندگان وسایل نقلیه بسیار همه گیر شده است. از سال 1994 که پروژهGPS به انجام رسید و استفاده از آن با کاربردهای محدود و نظامی آن آغاز شد،تا امروز شمار استفاده کنندگان از ابزارهای موقعیت یابی و مسیریابی رشد بسیار چشمگیری داشته است چنان که در کشورهای توسعه یافته، رانندگی را بدون استفاده ازGPS نمی- توانند تصور کنند.
متأسفانه استفاده از GPS در کشور ما به شکل جهانی آن رشد نداشته و محدود به کاربردهای خاص و قشر کوچکی از رانندگان شده است. امروزهGPS بیشتر در میان وسایل نقلیه عمومی شهری و بین شهری سازمانی به شکل نسبتا قابل قبولی استفاده می گردد، اما استفاده از ابزارهای دستی جهت استفاده توسط کاربران عادی چیزی است که عملF در جامعه کنونی ایران شاهد آن نیستیم.
در این مقاله در ابتدا سعی داریم جایگاه کنونی کاربردGPS بین عموم مردم از دیدگاه استانداردهای جهانی موجود و آنچه عملF در دنیا پیاده سازی شده است را مورد بررسی قرار دهیم. سپس علل فراگیر نشدن استفاده ازGPS در ایران را بر می شمریم و در نهایت راهکاری جهت برداشتن گامی به سوی استفاده همگانی ازGPS را در قالب پیاده سازی بر روی دستگاه های موبایل نرمال موجود در بازار ایران ارائه خواهیم داد.
نویسندگان
مرتضی مغیثی
دانشگاه تهران
محمدرضا محمودی منش
دانشگاه تهران