بررسی ارزشیابی توصیفی وکمی به لحاظ انگیزش تحصیلی : اقدام پژوهی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,364

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_416

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

یکی ازعوامل موثردرپیشرفت تحصیلی دانش آموزان شیوه ارزشیابی می باشد. ارزشیابی موثرترین وسیله یادگیری است(تایلر، 1376؛ ترجه تقی پورظهیر: 145).مفهوم ارزشیابی درسه موضوع 1. برنامه های درسی 2. آموزشی وتدریسی که فراهم می شود3. پیامدهایی که درک می شود(آیزنر، 1994:179) می توان درنظرگرفت . به طورکلی مادودسته ارزشیابی تحت عنوان ارزشیابی توصیفی وکمی داریم . تفاوت ارزشیابی توصیفی وکمی را بایددرمبنای معرف شناختی و فلسفی آن ها جستجو کرد. براین ا ساس دانشمندان واقعیت راعینی تلقی کرده و سازنده گرایان واقعیت رایک سازه اجتماعی دانسته که عینی نیست ومی تواند جنبه کیفی داشته باشد( بدلی، 2003) .ازطرف دیگر انگاره های تجربه گرایی به گونه ای است که درارزشیابی کمی بربنیادهای فلسفی اثبات گرایی، جزء نگری ودرداده های موردنظر برمواردکمی ، عینی وآشکار استواراست لذاابزار گردآوری داده ها نیز آزمون ها عینی است که آزمودن درنتایج آن مشارکتی ندارداما درنگاره های طبیعت گرایی بربینادهای فلسفی کل گرایی، ذهنی گرایی وارزش ودرداده های جمع آوری شده برموارد کیفی، ضمنی متکی بوده و آزمودن درنحوه ارائه نتایج مشارککت دارد(کیامنش، 1372، بولا، ترجمه ابیلی ، 1375)

کلیدواژه ها:

نویسندگان

فاطمه علیپور پوررنگ

دبیر آموزش وپرورش منطقه میان

طیبه قدری

دبیر آموزش وپرورش منطقه ی میان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • تایلر، رالف (376 1). اصول اساسی برنامه‌ریزی درسی و آموزشی. ...
  • کیامنش، علیرضا و موسی‌پور، نعمت‌الله (1372). ارزشیابی جامع از نظام ...
  • Badley, C. (2003). The crisis in educational research. A pragmatic ...
  • Eisner, F, w. (1994). Basic principles of Curriculum and instructio. ...
  • نمایش کامل مراجع