سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
کد COI مقاله: AIHE09_244
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 460
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روشی جهت به دست آوردن ترکیب بهینه شاخص های تحلیل تکنیکی با استفاده از الگوریتم ژنتیک، مطالعه موردی: بورس اوراق بهادار تهران
چکیده مقاله:
یکی از اهداف گردانندگان بازارهای مالی این است که هر شخصی با هر سلیقه و هر سرمایه ای بتواند وارد این بازارها شده، فرصتهایمناسب سرمایه گذاری را تشخیص داده و در صورت تشخیص صحیح سود مناسبی کسب نماید. بطورکلی براساس نظریات مختلفروشهای متفاوتی برای سرمایه گذاری در بورس وجود دارد که یکی از مباحث مورد توجه در این حوزه، تحلیل تکنیکی است و یکیاز ابزارهای آن شاخص ها می باشد. با استفاده مناسب از شاخص های تحلیل تکنیکی میتوان به درستی زمان خرید و فروش سهام راتخمین زد. بنابراین از اهداف مهم این مقاله این است که ترکیب بهینه از چند شاخص تکنیکی پرکاربرد را با استفاده از الگوریتمژنتیک برای سهام برخی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران به دست آورد. نتایج نشان میدهد که برای هر سهممیتوان ترکیبی بهینه ویژه آن سهم به دست آورد که این ترکیب بهینه عملکرد بهتری نسبت به یک شاخص و یا استفاده هم زماناز شاخص ها دارد.
کلیدواژه ها:
شاخص، الگوريتم ژنتيك، تحليل تكنيكي، بورس اوراق بهادار تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/386129/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آذریان، زینب و همایونی، سیدمهدی و سعیدی مسینه، حسین،1394،ارائه روشی جهت به دست آوردن ترکیب بهینه شاخص های تحلیل تکنیکی با استفاده از الگوریتم ژنتیک، مطالعه موردی: بورس اوراق بهادار تهران،دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی،تنکابن،،،https://civilica.com/doc/386129
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، آذریان، زینب؛ سیدمهدی همایونی و حسین سعیدی مسینه)
برای بار دوم به بعد: (1394، آذریان؛ همایونی و سعیدی مسینه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی نقاط قوت و ضعف اخلاق مهندسی لازمه معماری پایدار
- مهندسی اهمیت فرهنگ رانندگی در رفتار اجتماعی رانندگان و نقش اخلاق ترافیکی
- بررسی تاثیر تبلیغات دهان به دهان بر ارزش برند و وفاداری مشتریان در بانک دی
- بررسی و نقش اخلاق مهندسی درپروژه های صنعتی مطالعه موردی - پروژه های صنعتی شرکت فولاد خوزستان
- تاثیر رعایت اخلاق مهندسی بر حفظ محیط زیست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.