ارزیابی ساختار طرحهای توجیهی کشاورزی ایران با استفاده از مدل SWOT
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 862
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AEFSJ01_003
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
با توجه به محدودیت زمین از لحاظ کمی و کیفی، افزایش تولید باید با برنامه ریزی از طریق افزایش عملکرد محصول در واحد سطح مد نظر قرار گیرد. یکی از مواردی که باعث افزایش عملکرد و افزایش تولید در واحد سطح می شود احداث واحدهای تولیدی کشاورزی بر پایه طرحهای توجیهی است. هدف از این تحقیق بررسی نقاط ضعف، قوت، فرصتها و چالشهای ساختار طرحهای توجیهی برای راه اندازی واحدهای تولیدی کشاورزی در ایران است. این تحقیق از نوع توصیفی تحلیلی بوده و برای گردآوری داده ها از ابزار پرسشنامه استفاده گردیده - است جامعه آماری تحقیق کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فعال در زمینه طرح نویسی در استان گیلان می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از مدل SWOT استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که توجیه اقتصادی، عدم وجود استراتژی بازاریابی، کمک گرفتن از کارشناسان مجرب، عدم توانایی پیش بینی فروش تولیدات در بازارها توسط طرح نویسان به ترتیب مهمترین نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای طرح های توجیهی کشاورزی در ایران می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یونس احمدیان شیروان
دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی توسعه روستایی دانشگاه گیلان
عبداله عابدی پریجائی
دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی توسعه روستایی دانشگاه گیلان
محمد کاوسی کلاشمی
استادیار گروه اقتصاد کشاورزی ، دانشگاه گیلان
جهانگیر قوجایی
دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی توسعه روستایی دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :