سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: ICTM04_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,412
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت دانش رکن اساسی توسعه مبتنی بر دانایی
چکیده مقاله:
امروزه دانش یک سرمایه تلقی می شود و مدیریت دانش در سازمانهای مبتنی بر دانایی یک رکن اساسی بحساب می آید. مدیریت دانش عبارت است از اعمال مدیریت و زمینه سازی برای تبدیل دانش (نهان به عیان و بالعکس) در داخل یک سازمان از طریق گردآوری، به اشتراک گذاری و استفاده از دانش به عنوان یک سرمایه سازمانی در راستای دستیابی به اهداف سازمان. در عصر نوین، دانش به عنوان عنصر اساسی در هزاره سوم و ابزاری برای به حداقل رساندن شکاف بین کشورهای پیشرفته و در حال توسعه مورد توجه قرار گرفته و توسعه مبتنی بر دانش محوری از اهداف اساسی دولتها شده است. با توجه به تاکید نظام جمهوری اسلامی ایران در برنامه چهارم بر توسعه مبتنی بر دانش محوری، این مقاله سعی کرده است ضمن تبیین مفهوم مدیریت دانش و بررسی انواع دانش با تاکید بر دانش نهان، راهکارهای مناسب فراهم آوری و انتقال دانش و ساز و کارهای لازم جهت مدیریت و استفاده بهینه از ان در سازمانهای دولتی را ارائه نماید.
کلیدواژه ها:
مديريت دانش ، دانش نهان ، دانش عيان ، مدل هاي مديريت دانش ، سازمانهاي دولتي ، توسعه مبتني بر دانايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/36903/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگدلی، زاهد و منصوری، علی و پشوتنی زاده، میترا،1386،مدیریت دانش رکن اساسی توسعه مبتنی بر دانایی،چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،،،https://civilica.com/doc/36903
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، بیگدلی، زاهد؛ علی منصوری و میترا پشوتنی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1386، بیگدلی؛ منصوری و پشوتنی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.