مدیریت راهبردی پروژه های عمرانی با پیاده سازی و بکارگیری تکنیک مدیریت ارزش حاصله و تاثیر آن بر عوامل مدیریتی هزینه و زمان و محدوده مطالعه موردی:پروژه ملی احداث اسکله شادگان
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,007
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EAMS01_789
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
امروزه علی رغم این که مدیران ارشد به همراه دیگر اعضای تیم مدیریت پروژه، بخش قابل توجهی از زمان، انرژی و منابع را صرف برنامه ریزی و تعیین راهبردهای اساسی پروژه می کنند، ولی اکثر آن ها از عدم اجرای مطلوب برنامه هایشان سخن می گویند. برای افزایش سطح رضایتمندی مدیران پروژه در جهت پیاده سازی کاربردی عوامل مدیریتی، بدون شک شناسایی نقاط ضعف، مشکلات و مغایرت های موجود در پروژه ها، اولین و موثرترین گام در جهت بر طرف کردن آن ها می باشد. از این رو بدون داشتن آگاهی از وجود این مشکلات و میزان اهمیت و اولویت آن ها، تلاش برای رفع آن ها نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. یکی از مهمترین شاخص های موفقیت پروژه های عمرانی، تطبیق عملکرد هزینه ای و زمانبندی پروژه با آن چه برنامه ریزی شده است، می باشد. پر واضح است بکارگیری تکنیکی کارا و یکپارچه تکنیک مدیریت ارزش حاصله با رویکرد کنترلی مستمر و آینده نگر در موفقیت یک پروژه سهم بسزایی دارد. سیستم یا تکنیک مدیریت ارزش حاصله در بردارنده ی یک سیستم پروژه کارا و اثر بخش است که در صورت وجود مغایرت بین برنامه اولیه و پیشرفت واقعی پروژه که منجر به کاهش میزان بهره وری پروژه می شود، به مدیران ارشد و تیم مدیریت پروژه علائم هشدار دهنده ای میدهد تا اقدامات به موقع در قبال عملکرد ضعیف پروژه انجام داده و فرصت های تکمیل موفقیت آمیز پروژه را با بررسی عملکرد جاری به عنوان شاخصی برای عملکرد آتی، افزایش دهند. این مقاله با بکارگیری تکنیک مدیریت ارزش حاصله و پیاده سازی آن در یک پروژه ملی، تأثیر واقعی این تکنیک را، بر بهینه سازی عوامل مدیریتی هزینه -زمان، و افزایش توان مدیریتی نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد حسینی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران، یزد، ایران
احمدعلی فلاح
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران، یزد، ایران
اکبر حسنی پور
دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران ، دزفول، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :