سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش علمی مهندسی فرآیند
کد COI مقاله: PROCESS04_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 404
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و توصیف عملکرد نانوتیوبهای کربنی با روکش آلومینیومی و عملکرد آنها برای حذف سرب و جداسازی کروم( 6) از محلول های آبی با استفاده از نانو لوله های کربنی چند جداره اکسید شده
چکیده مقاله:
مشخصات نانوتیوب های کربنی چند لایه با پوشش آلومینیومی و نانو لوله های کربنی اکسید شده از طریق اسکن ذره بینی الکترون ها، تجزیه ی پرتوهای ایکس و طیف نگاری فروسرخ توصیف می شوند. آنها به عنوان جاذب برای حذف یون های سرب و کروم از محلول ترکیبی در دو حالت، ناپیوسته و بستر ثابت، استفاده می شوند. در حالت ناپیوسته، آزمایش ها برای دانستن تاثیر زمان تماس، سرعت تلاطم، غلطت جاذب و pH حلال در حذف سرب و کروم انجام می شود. نانوتیوب های روکش دار توانایی حذف بهتری را نسبت به نوع بدون روکش دار آن نمایش می دهند. برای ردیف بستر ثابت، ضخامت لایه و میزان سرعت مورد مطالعه قرار می گیرد. افزایش ضخامت و کاهش میزان سرعت، مقدار حذف را افزایش می دهد. تاثیر غلظت اولیه کروم 6 مقدار مدت زمان تماس و قدرت یونی کروم 6 جدا شده مورد بررسی قرار گرفت.مواد جدا شده در pH کم(کمتر از 2) نگه داشته می شدند.سینتیک جذب سطحی توسط روابط سینتیکی واکنش های مرتبه اول برگشت پذیر،سینتیک شبه مرتبه اول،سینتیک شبه مرتبه دوم و مدل های منتشر شده ی درونی قابل شبیه سازی بود.ثابت سرعت برای تمام این مدل های جنبشی محاسبه شده است و نتایج نشان می دهد که مدل سینتیک شبه مرتبه دوم برای مدل سازی سینتیک جذب کروم 6 مناسب است. جذب کروم به طور عمده به وقوع واکنش های اکسایش کاهش بستگی دارد که برای جذب کروم 6 روی سطح اکسید شده نانو لوله های کربنی استفاده شود این عمل برای تشکیل کروم 3 است. و پس از آن جذب کروم 3 در نانو لوله ها به عنوان مکانیسم پیشرو برای جذب کروم در نانو لوله ها به کار می رود حضور کروم 3 وکروم 6 در نانو لوله های اکسید شده توسط فوتو الکترون اشعه ی ایکس تایید و تجزیه و تحلیل شد. استفاده از جذب هم دمای Frendlich and Langmuir باعث شد که اطلاعات کروم 6 تعیین شود. به طور کلی مطالعه نشان می دهد که نانو لوله ها به طور متوسط می توانند کروم 6 را از محلول آبی تحت طیف وسیعی از شرایط آزمایشی،بدون آزاد کردن مقدار قابل توجهی از کروم 3 ،حذف کند.
کلیدواژه ها:
نانولوله هاي كربني ،جداسازي فلزات سنگين از آب،سينتيك جداسازي فلزات سنگين از آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/359731/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسیبی بهبهانی، رضا و عبدالهی، احسان و اسلامی، مسعود و ناموررچی، سامان،1394،سنتز و توصیف عملکرد نانوتیوبهای کربنی با روکش آلومینیومی و عملکرد آنها برای حذف سرب و جداسازی کروم( 6) از محلول های آبی با استفاده از نانو لوله های کربنی چند جداره اکسید شده،چهارمین همایش علمی مهندسی فرآیند،تهران،،،https://civilica.com/doc/359731
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مسیبی بهبهانی، رضا؛ احسان عبدالهی و مسعود اسلامی و سامان ناموررچی)
برای بار دوم به بعد: (1394، مسیبی بهبهانی؛ عبدالهی و اسلامی و ناموررچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد جاذب ها برای حذف فلوراید مازاد از آب آشامیدنی
- ساخت یک غشا برای حذف فنول توسط نانو الیاف TiO2- MWCNT /Clay از پساب صنعتی
- شبیهسازی جداسازی ایزومرهای پنتان با استفاده از غشای زئولیتی MFI
- دارو رسانی به وسیله نانو ذرات در درمان سرطان
- بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر روی عملکرد سل کلر-آلکالی غشائی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Effect of Mesoporosity on the Catalytic Performance of SAPO-31 in the n-Heptane Hydroconversion
- Model-basedHazard&operability (HAZOP) Study in 16 pipeline (Ahvaz-Tehran) of Cheshmeh shour oil pumping station
- Optimization of Glycol Dehydration Plant Using Linear Programming Method
- Dynamic Simulation of Para-xylene Separation Column of Bou-Ali Sina Petrochemical Company
- صادرات گاز و انرژی ابزار دیپلماسی اقتصادی در حل مناقشات منابع آب با کشورهای همسایه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.