سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی نانو تکنولوژی مزایا و کاربردها
کد COI مقاله: NANOO01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,799
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دارو رسانی به وسیله نانو ذرات در درمان سرطان
چکیده مقاله:
استفاده از فناوری نانو در پزشکی مخصوصا دارو رسانی به سرعت در حال گسترش است در حال حاضر بسیاری از نانو ذرات برای دارو رسانی مخصوصا برای درمان سرطان تحت بررسی هستند. علوم دارویی از نانو ذرات برای کاهش سمیت و عوارض جانبی دارو ها استافده می کند هر چند خود این مواد ممکن است خطراتی را برای بیمار به همراه دشاته باشد اما اندازه ای در حد نانو می تواند به درون سلول و اجزای درون سلولی را پیدا کند البته شرایط و امکانات فعلی برای تشخیص عوارض جانبی نانو ذرات کافی نیست زیرا هنوز تمام جنبه های سم شناختی نانو ذرات قابل شناسایی نمی باشد با این حال تحقیقات دانشمندان از گذشته تا امروز ادامه داشته و پیشرفت های زیادی در این زمینه کرده اند نانو ذرات شاخص های درمانی ترکیبات دارویی را افزایش می دهند (مثلا بهبود فعالیت و کاهش سمیت) آن ها هم چنین می توانند به صورت انتخابی به بافت ها و سلول های سرطانی حمله کنند بدون این که به سلول های سالم مجاورشان آسیبی وارد شود از جمله این مواد می توان از پلیمر ها (نانو ذرات پلیمری میسل ها یا دندریمر ها) لیپیدها(لیپوزوم ها) ویروس ها (نانو ذرات ویروسی) و حتی ترکیبات آلی فلزی نام برد ما در این مقاله ی مرورری به بررسی تعدادی از نانو ذرات مورد استفاده برای هدف گذاری بافت های سرطانی و تومورال می پردازیم.
کلیدواژه ها:
نانو ذرات سرطان تومور دارو رسانی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NANOO01_027 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/261975/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مختاریان، رویا،1392،دارو رسانی به وسیله نانو ذرات در درمان سرطان،اولین همایش ملی نانو تکنولوژی مزایا و کاربردها،همدان،https://civilica.com/doc/261975
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مختاریان، رویا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، مختاریان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- صلواتی م، نیاسری ف، (1388)؛ نانو شیمی روش های ساخت، ...
- ا4لین همابش هلی نانهتکنهلهژی ذنزابا 4گایردما محل برگزاری: _ _ ...
- Jaid K .2013 Targeted Drug Delivery for Cancer؛http ://www. tcrt. ...
- Couvreur P .2013. Nanoparticles in drug delivery: Past, present and ...
- Brigger I , Couvreur P, Dubernet C .2012. «Nanoparticles in ...
- Verdun C, Brasseur F, Vranckx H, Couvreur P, Roland M ...
- Brasseur F, Couvreur P, Kante B, Deckers -Passau L, Roland ...
- Couvreur P, Kante B, Lenaerts V, Scailteur V, Roland M, ...
- Grislain L, Couvreur P, Lenaerts V, Roland M, Deprez -Decampeneere ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- کاربرد نانوتکنولوژی در رهایش دارو
- مروری کوتاه بر کاربرد نانوذرات در دارورسانی هدفمند
- مروری بر قوانین بین المللی آب
- نانوساختارها به عنوان حامل در سیستم های دارورسانی هدفمند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.