سال انتشار: 1385
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC11_252
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,443
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر روی عملکرد سل کلر-آلکالی غشائی
چکیده مقاله:
فرآیند کلر آلکال ی غشایی یکی از اقتصاد ی تر ین و سازگاز تر ین فرآ یندها با مح یط زیست برای تولید گاز کلر و سود سوز آور م ی باشد . از ا ین جهت ارز یابی ا ین فرآ یند به منظور درک عملکرد سل و به ینه سازی این فرآیند ضروری به نظر م یرسد. هدف ا ین مطالعه بررسی پارامترهای فرآیندی شامل دانسیته جریان (1-4kA/m2) دمای سل -،(۲۵-۹۰ oC ۱)، pHآنولا یت ( ۵ -2( غلظت آب نمک (200-300 g/lit) سرعت جر یان الکترولیت (1,34-6,73 ml/s) همراه با گذشت زمان بر روی ولتاژ دو سر سل ، درجه تبدیل سود و میزان کلر تولیدی (کلر فعال و کل کلر تولی دی) م ی باشد . طراحی آزمایشها به وسیله یک طرح مناسب (طراحی آزمایش تاگوچی) صورت گرفته است.از یکSet Up آزمایشگاهی کلر آلکالی غشایی با سطح مؤثر 10cm2 با غشاء Flemion به عنوان جدا کننده و آند DSA و کاتد نیکل استفاده شد. با گذشت زمان مشخص گردید که ولتاژ دو سر سل در حال کاهش می باشد و م ی زان این کاهش با افزا یش دب ی سل و دانس یته جر یان بیشتر است. همچن ین با افزا یش غلظت سود می زان ولتاژ دو سر سل کاهش یافت. با افزا یش زمان درpH بالا م یزان کلر فعال ب یشتری تولی د گردی د و می زان تولی د آن در دماها ی ثابت ، کاهش یافته و با افزا یش دما تغ ییرات آن ب یشتر است. با افزایش دانسیته جریان میزان کلر فعال و کل کلر تولیدی بیشتر می گردد.
کلیدواژه ها:
کلرآلکالی، سل غشایی، الکترولیز نمک، عملکرد سل، روش تاگوچی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/30539/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی، امیرعباس و اشرفی زاده، نظام الدین و محمدی، فریدون،1385،بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر روی عملکرد سل کلر-آلکالی غشائی،یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/30539
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، جلالی، امیرعباس؛ نظام الدین اشرفی زاده و فریدون محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1385، جلالی؛ اشرفی زاده و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرآیند تولید کلر آلکالی به روش الکترولیز غشایی
- مروری بر انواع فرآیندهای گندزدایی آب
- کاربرد محلول گندزدای تلفیقی حاصل از الکترولیز نمک طعام در گندزدایی پساب تصفیه خانه فاضلاب شمال اصفهان
- بررسی روند تکامل سل غشائی فرآیند کلر آلکالی
- بررسی ضدعفونی فاضلاب بوسیله اشعه ماورا بنفش ، کلر و ازن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A Novel Nanomagnetic Catalyst for the Synthesis of 4H-Chromenes
- Preparation of pH/redox responsive biodegradable poly beta amino esters for anticancer drug delivery
- Atrp Fabricated dual sensitive based on pPDMAEMA-PCL-S-S-PCL-pPDMAEMA Triblock Copolymers for cancer targeting cells
- Synthesis of chiral oxazoline based ligands with aliphatic substituents and their application in Kharasch-Sosnovsky reaction
- Synthesis and X-ray crystal structure of a new macrocyclic Schiff base ligand containing thiocarbonohydrazide unit
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.