سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCGTSD01_828
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,482
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موانع و مشکلات گردشگری در ایران
چکیده مقاله:
بر اساس آمار سازمان گردشگری جهانی، ایران از نقطه نظر ورود گردشگر در مقایسه با کل جهان مقام صدم را داراست، درحالی که از نقطه نظر جاذبه های طبیعی و مصنوعی دارای رتبه دهم است. آمار گویا نشان دهنده سهم بسیار اندک ایران ازدرآمد جهانی گردشگری به رغم جاذبه های بسیار بالای آن است و شواهد نشان می دهد که گردشگری ما هنوز نتوانستهسهم بازار شایسته خود را به دست آورد و این امر نه به دلیل فقدان جاذبه های طبیعی یا آثار باستانی و یا شرایط آب وهوایی است بلکه صرفاً محصول بینش مدیریت و نرم افزار موجود در این صنعت است . این در حالی است که ایران بابرخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره گیری از پشتوانه تاریخی - تمدنی و فرهنگی چند هزار ساله از قابلیت ویژهایبرای توسعه صنعت گردشگری برخوردار است، اما به لحاظ شکوفایی این کارکردها، نتوانسته جایگاه درخور توجهی را کسبکند. زیرا، اقتصاد تک محصولی متکی بر درآمدهای نفتی، مانع از توجه به این بخش از اقتصاد در کشور شده است.موفقیت در صنعت گردشگری علاوه بر توسعه زیر ساختهای ضروری مستلزم افزایش عوامل ترغیب کننده و کاهش عواملبازدارنده قصد گردشگران برای سفر به یک مقصد برای گردشگری است.
کلیدواژه ها:
چالش ها، گردشگری ایران، برنامه ریزی گردشگری، تبلیغات گردشگری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/357448/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، علیرضا و خسروی پور، بهمن،1393،موانع و مشکلات گردشگری در ایران،اولین کنفرانس ملی جغرافیا، گردشگری ، منابع طبیعی و توسعه پایدار ،تهران،،،https://civilica.com/doc/357448
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، احمدی، علیرضا؛ بهمن خسروی پور)
برای بار دوم به بعد: (1393، احمدی؛ خسروی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اکوتوریسم با محوریت توسعه پایدار در تالاب بین المللی شادگان
- پیامدهای توسعه فضایی حمل و نقل ریلی سریع؛ تشدید تمرکز از مقیاس شهری به منطقه ای؟ یا تعادل بخشی فضایی در مقیاس سرزمین
- بررسی سیاستهای مسکن اقشار کم درآمد در برنامههای توسعه ایران (برنامه دوم توسعه اجتماعی- اقتصادی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران)
- عوامل موثر بر تصمیم گیری کشاورزان برای پذیرش نوآوری
- رویکرد شبیه سازی در طراحی مولفه های سامانه انتقال آب بین حوضه ای با نگرش توسعه پایدار (مطالعه موردی: طرح بهشت آباد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل توانمندی ژتوپلتیکی تاثیر گذار در امنیت مرزی و توسعه پایدار،مطالعه موردی ایران و جمهوری آذربایجان با (تاکید بر استان گیلان)
- بررسی نقش ذینفعان در توسعه گردشگری ورزشی طبیعت محور در استان لرستان
- واكاوی تاثیرات گردشگری بر ارتقا كیفیت زندگی شهروندان (نمونه موردی:شهر تبریز)
- بررسی كاربری اراضی شهر خرم آباد
- بررسی گردشگری روستایی و توسعه پایدار گردشگری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.