فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
خرید و دانلود فایل مقاله
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توسعه و کاربرد ایده فیوز سازه ای در طراحی لرزه ای سازه ها
مازیار حسینی - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،محمد صادق روحانی منش - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز،مجید طارمی - باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،
چکیده مقاله:
یکی از روشهای کاهش خسارات ناشی از زلزله در سازه ها، متمرکز ساختن خرابیها در اعضایی از پیش تعیین شده است. این اعضاء به صورت فیوزهایی شکلپذیر در سازه ها به منظور استهلاک انرژی از طریق تغییر شکلهای غیرارتجاعی طراحی میشوند. همچنین این مولفه ها را میتوان به عنوان اعضایی با قابلیت تعویض نیز طراحی کرد که پس از زلزله قابلیت جایگزینی یا تعمیر را داشته باشند. استفاده از این روش باعث بهینه سازی طراحی و صرفه اقتصادی در هزینه های ساخت و بهسازی لرزه ای نیز میشود. این رویکرد که طراحی بر اساس ظرفیت نام دارد نقش مهمی را در طراحی لرزه ای سازه ها ایفا میکند و در آیین نامه های طراحی لرزه ای مورد توجه قرار گرفته است. این مقاله ابتدا به تشریح سیستم فیوز سازهای در طراحی لرزه ای سازه ها و سازوکار آن پرداخته است. سپس تحقیقات انجام شده در زمینه انواع سیستمهای استهلاک انرژی در سازه های مهندسی شامل مهاربندهای مقید در برابر کمانش، مستهلک کننده های انرژی صفحه فولادی، پانل برشی، قابهای با مهاربندی واگرا و تیرهای همبند فولادی که در آنها اعضایی به عنوان فیوز شکلپذیر سازه ای قرار دارند، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
فیوز سازه ای، قابلیت تعویض، زلزله، طراحی ظرفیت، استهلاک انرژی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/353330/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
حسینی، مازیار و روحانی منش، محمد صادق و طارمی، مجید،1393،توسعه و کاربرد ایده فیوز سازه ای در طراحی لرزه ای سازه ها،دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/353330
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1393، حسینی، مازیار؛ محمد صادق روحانی منش و مجید طارمی) برای بار دوم به بعد: (1393، حسینی؛ روحانی منش و طارمی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Fintel M, Ghosh S. Structural fus. an inelastic approach to ...
Performance of Brace Fuse Elemens for Seismicه [30] Rezai, M., ...
Park, R. and Paulay, T., 1975, Reinforced Concrete Structures, John ...
AISC seismic provisions for structurl steel buildings (AISC 341-05). Chicago ...
Building and Housing Research Center (BHRC). Iranian Code of Practice ...
Roeder C, Popov E. Inelastic behavior of eccentric braced stee] ...
Stratan, A., Dubina, D and Dinu, F. (2003). "Control of ...
Stratan, A. and Dubina, D. (2004). "Bolted links for eccentrically ...
Dinu, F., Dubina, D. Stratan, A., (2010). Evaluation of re-centring ...
Ioan, A., Stratan, A., Dubina, D. and Taucer, F. (2013). ...
Mansour, N., (2010). Development of the Design of Eccentrically Braced ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.