باکتری های محرک رشد راهکاری جهت مقابله با تنش شوری
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 632
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCAHEC01_385
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
با توجه به افزایش جمعیت جهان و همچنین کاهش مساحت زمین های بدون محدودیت ناچاریم برای تامین نیاز غذایی این جمعیت از اراضی دارای درجات مختلف محدودیت استفاده کنیم. سطح گسترده ایاز زمین های کشاورزی دچار تنش شوری می باشند این تنش یکی از عوامل مهم محدود کننده رشد گیاهان زراعی است یکی از دلایل کاهش یا عدم رشد گیاه در شرایط تنش های غیر زنده چون شوری ، تجمع اتیلن در گیاه می باشد برخی از باکتری های افزایسنده رشد گیاه حاوی آنزیمی به نام 1- امینوسیکلوپروپان 1- کربوکسیلات (ACC) د آمیناز هستند که می توانند 1- امینوسیکلوپروپان -1- کربوکسیلات که پیش ماده مستقیم تولیداتی آن در گیاهان است را به آمونیاک و آلفاکتوبوتیرات تجزیه نماید و از این طریق موجب کاهش اتیلن ناشی از تنش بود. با توجه به نقش مهم گیاهان زراعی در تغذیه مردم بررسی راهکارهای افزایش عملکرد و استفاده از اراضی دارای محدودیت امری لازم و ضروری است . در این راستا مطالعه حاضر که به روش کتابخانه ای و به کمک کتب، اسناد ، مدارک ، پایگاه های اطلاعاتی و اینرنتی تدوین شده است تلاش دارد ضمن اشاره به پدیده شوری و اثرات سوء ان بر اهمیت باکتری های محرک رشد به عنوان راهکاری جهت مقابله با این اثرات اشاره می کند.
نویسندگان
سمیه کرمی چمه
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زراعت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
فهیمه رضا پوریان قهفرخی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زراعت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
عبدالمهدی بخشنده
استاد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :