سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: AASCONFERENCE01_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,158
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر رژیم تلفیقی آب شور بر روی شاخص های کمی و کیفی زرشک
چکیده مقاله:
کیفیت آب آبیاری در اکثر مناطق ایران پایین بوده و به درجات مختلف شوری مبتلا می باشد. با اعمال مدیریت های صحیح کشاورزی می توان از این آب ها برای کشت گیاهان متحمل و نیمه متحمل به شوری استفاده کرد. یکی از روش های مدیریتی جهت استفاده از آب های شور و لب شور، تلفیق آب شور و معمولی می باشد. هدف این تحقیق، بررسی سه رژیم تلفیق آب شور ( هدایت الکتریکی 8 دس زیمنس بر متر ) و معمولی ( هدایت الکتریکی 0/05 دسی زیمنس بر متر ) و تاثیر هر رژیم روی عملکرد گیاه زرشک بوده است. در این راستا به منظور بررسی اثر آبیاری به منظوربررسی اثر آبیاری با آب شور و تلفیق آب شور و شیرین بر عملکرد کمی و کیفی نهال های زرشک، آزمایشی به صورت طرح آماری کاملاً تصادفی با پنج تیمار در سال 1394 در گلخانه دانشگاه یزد اجرا گردید. تیمارهای آبیاری اعمال شده شامل: 1- تیمار آب شور 2- تیمار آب شیرین ( معمولی ) 3- تیمار ترکیب 50% 4- تیمار یک در میان 5- تیمار نیم در میان است. نتایج نشان داد در گیاه زرشک نشان می دهد که در گیاه زرشک، اثر نوع آب آبیاری برمیزان هدایت الکتریکی (EC)، کلر، پتاسیم و سدیم برگ و بر میزان کلر، پتاسیم و سدیم ریشه در سطح یک درصد و بر میزان هدایت الکتریکی (EC) ریشه در سطح 5 درصد معنی دار بوده است. اثر تیمار آبیاری بر تعداد برگ، وزن تر برگ، وزن خشک برگ، رشد طولی و وزن خشک ریشه در سطح یک درصد و بر وزن خشک ساقه و وزن تر ریشه در سطح 5 درصد معنی دار بوده و بر قطر ساقه، وزن تر ساقه و طول ریشه اثر معنی دار نداشته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AASCONFERENCE01_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/511546/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، حکیمه و ملکی نژاد، حسین و سودایی زاده، حمید،1395،بررسی تاثیر رژیم تلفیقی آب شور بر روی شاخص های کمی و کیفی زرشک،اولین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی،تهران،https://civilica.com/doc/511546
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رشیدی، حکیمه؛ حسین ملکی نژاد و حمید سودایی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، رشیدی؛ ملکی نژاد و سودایی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تنش سطوح شوری آب آبیاری بر تولید واستفاده از سه گونه زرشک زینتی
- تنش های زیستی و غیرزیستی در گیاهان
- مطالعه انواع تنشها در گیاهان و بررسی برخی مکانیسم های مقاومت به تنش
- ضرورت کاربرد ریزوباکتریهای محرک رشد گیاه (PGPR) در کودهای بیولوژیک با هدف افزایش باروری گیاه
- کاربرد بیوتکنولوژی در اصلاح گیاهان دارویی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آیا در دانش بومی گیاه شناسی، سوگیری جنسیتی وجود دارد؟ (مطالعه موردی: روستای چرم کهنه)
- بررسی ویژگی های بوم شناختی گونه ورک (Hulthemia persica) در دیم زارهای رهاشده (مطالعه موردی: شهرستان خدابنده)
- چالش های موجود در ارزیابی آمار دام سبک و دام وابسته به مرتع در کشور ایران
- آتنوبوتانی و درمان بیماری سنگ کلیه و اختلالات مجاری ادرار
- بررسی اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و بهبود خصوصیات جوانه زنی بذر پلاخور (Lonicera nummularifolia)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.