سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: URBANPLANING06_054
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 666
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اقتصاد مقاومتی در شهر اسلامی
چکیده مقاله:
در مطالب بیان شده ابتدا با تشریح مفاهیم و ویژگی های اقتصاد مقاومتی ، اهمیت آن را با توجهبه سازگاری با فرهنگ اسلامی کشورمان و لزوم پیاده سازی و تبدیل آن به گفتمان عمومی درتک تک شهرهای ایران اسلامی به عنوان راهبرد اقتصادی- فرهنگی بیان شده و بر نقش مردم و ایجاد رضایتمندی در آنان بر اساس مدل پیوند با مردم تشریح می شود و گفته شده که در یکشهر اسلامی بر مبنای اقتصاد مقاومتی باید شهروندان آن مشارکت جو ، رضایتمند و مرفه باشند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا URBANPLANING06_054 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/349489/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی نیا، محمدحسن،1393،اقتصاد مقاومتی در شهر اسلامی،ششمین کنفرانس ملی برنامه ریزی و مدیریت شهری با تاکید بر مولفه های شهر اسلامی،مشهد،https://civilica.com/doc/349489
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، علی نیا، محمدحسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، علی نیا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- دانائی فرد، حسن(1390)، چالشهای مدیریت دولتی در ا یران، تهران، ...
- دلشاد تهرانی، مصطفی(1372)، سیره نبوی منطق عملی، تهران، انتشارات وزارت ...
- دهخدا، علی اکبر(1372)، فرهنگ دهخدا، تهران، انتشارات دانشگاه تهران ...
- عمید، حسن(1369)، فرهنگ نامه عمید، تهران، انتشارات ملی ...
- کلانتری، علی اکبر(1388)، اسلام و الگوی مصرف.قم، انتشارات دفتر تبلیغات ...
- حنوری، حسین(1408 ق)، مستدرک الوسائل، بیروت، تحقیق موسسه آل _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل کارایی سقف های ورق تاشده بتنی نیمه پیش ساخته و تاثیر آن در کاهش زمان ساخت
- طبیعت و راه های تاثیر آن در فرآیند طراحی معماری
- عوامل کالبدی موثر بر افزایش راندمان کاری پرستاران بیمارستان صیاد گرگان
- تاثیر عوامل کالبدی بر روی احساس رضایت و ماندگاری گردشگران در مجتمع هایگردشگری با رویکرد بومی (نمونه موردی: اقامتگاه بوم گردی جیرا، رامیان)
- تبیین اندیشه های زمینه گرایی در معماری معاصر اصفهان (نمونه موردی : هتل عباسی مجتمع مسکونی امین۔ساختمان اداری کارخانه پلی اکریل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مستندسازی مسکن مهر در ۵ استان منتخب
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- طراحی لرزه ای و اجرای اجزای غیر سازه ای معماری
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.