امضای الکترونیک و اعتبار آن در حقوق بین الملل و ایران
محل انتشار: همایش ملی حقوق بین الملل در آیینه علوم روز
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,827
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCILMD01_020
تاریخ نمایه سازی: 23 دی 1393
چکیده مقاله:
امنیت و اعتماد دو رکن اساسی در هر تجارتی به شمار می روند. با ایجاد و گسترش تجارت الکترونیکی و باتوجه به شرایط خاص و امتیازات ویژه این نوع از تجارت ، توجه به این دو رکن اهمیتی دو چندان می یابد.امضای الکترونیکی و گواهی الکترونیکی ضامن امنیت مبادلات الکترونیکی به شمار می روند. با ورود مفاهیم و روش های جدید در برقراری روابط حقوقی و مناسبات تجاری ، مباحث مختلفی در زمینه اعتبار یا عدم اعتبارقانونی و اعمال قواعد حقوقی سنتی موجود در مورد هریک به ویژه در زمینه تجارت الکترونیک و امضای الکترونیک ، مطرح شده اند. در این مقاله سعی بر این است تا با بیان مفاهیم مربوطه و مقررات موجود در زمینه ی امضای الکترونیکی در سطح حقوق بین الملل و حقوق داخلی ، اعتبار و ارزش اثباتی اسناد الکترونیک که دارای امضای الکترونیکی هستند را مورد بررسی قرار دهیم.
کلیدواژه ها:
امضای الکترونیک E-Signature ( ، تجارت الکترونیک ) E-Commerce ( ، رمزنگاری ) Encryption ( و رمز گشایی ) Decryption
نویسندگان
محمدامین رضازاده
عضو هیات علمی و گروه توسعه فناوری اطلاعات در مدیریت کسبوکار و گروه حقوق و مرکز حقوق خصوصی و داوری جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ، دانشجوی دک
حجت خبازخدایی
کارشناس ارشد حقوق خصوصی و مدرس دانشگاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :