سال انتشار: 1392
محل انتشار: پژوهشنامه حمل و نقل، دوره: 10، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_TRJ-10-3_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 512
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین تعداد بهینه مراکز کنترل کامیونها در مبادی ورودی ترمینال کالاهای فله خشک بندر امام خمینی با استفاده از تئوری صف
چکیده مقاله:
هدف این تحقیق تعیین تعداد برجکهای کنترل کامیونها در بندر امام خمینی به منظور کاهش صف انتظار این کامیونها در مبادی ورودی این بندر میباشد. بنابراین، برای تعیین تعداد برجکهای کنترل مورد نیاز در این مقالهو تحلیل دادهها از تئوری صف استفاده گردید. دادههای لازم برای تعیین معیارهای ارزیابی عملکرد سیستم و همچنین تعیین الگوی ورودی و خدمت دهی به کامیونها از این بندر و بهصورت میدانی، مصاحبه با کارکنان ومسئولان درب ورود و خروج و استفاده از فرم ماهیانه تردد کامیو نها به بندر جمعآوری گردید. با تحلیل دادههای جمعآوری شده مشخص گردید که زمان بین ورود متوالی و زمان ارایه سرویس به کامیونها هر دو ازتوزیع نمایی پیروی میکنند. بنابراین، برای تحلیل این سیستم باید از مدلM/M/2 استفاده کر د. با حل مدل مشخص شد که این سیستم از حساسیت بسیار بالایی برخوردار میباشد و با تغییر در تعداد سرورها تغییراتشدیدی در پارامترهای ارزیابی عملکرد سیستم رخ خواهد داد. بنابراین، تعداد سرورها تا جایی تغییر داده شد که همه پارامترهای ارزیابی عملکرد سیستم به مقدار بهینه خود رسیدند. تعداد 3 سرور به عنوان مقدار بهینه سرورها انتخاب گردید و تغییر سرورها به بیش از 3 عدد تغییرات چشمگیری را در این سیستم بهوجود نخواهد آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_TRJ-10-3_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/326952/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رئیسی، فاروق و سعیدی، سیدناصر و کیانی مقدم، منصور و نورامین، امیرسعید،1392،تعیین تعداد بهینه مراکز کنترل کامیونها در مبادی ورودی ترمینال کالاهای فله خشک بندر امام خمینی با استفاده از تئوری صف،https://civilica.com/doc/326952
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، رئیسی، فاروق؛ سیدناصر سعیدی و منصور کیانی مقدم و امیرسعید نورامین)
برای بار دوم به بعد: (1392، رئیسی؛ سعیدی و کیانی مقدم و نورامین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر همزمان اضافه کردن PPA و EBS بر رفتار دمای بالای قیر با استفاده از آزمایش MSCR
- بررسی تاثیر میزان اسیدیته قیر خالص بر روی خصوصیات عملکردی آسفالت میکروسرفیسینگ
- بهبود عملکرد شیارشدگی و خستگی مخلوط های آسفالتی با استفاده از قیر لاستیکی اصلاح شده با نانو رس
- توسعه مدل پیش بینی رفتار ویسکوالاستیک ماستیک اصلاح شده با استایرن بوتادین استایرن با برنامه ریزی ژنتیک چندژنی
- طراحی مخلوط های آسفالتی با دانه بندی باز برای روسازی های نیمه انعطاف پذیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- نقش رانندگی تدافعی در پیشگیری از تصادفات رانندگی
- استفاده از سرباره فولاد جهت تثبیت در زیرسازی جاده
- اطلس هواشناسی- جاده ای بزرگراه های کشور
- پهنه بندی سیلاب جاده ها (مطالعه موردی استان چهار محال و بختیاری)
- ایمنی در تونل های جاده ای و ریلی (۳ . بررسی برخی دستورالعمل های ایمنی در تونل های جاده ای و ریلی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.