امواج فراصوت
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 805
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCPDA01_0986
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
چکیده مقاله:
امواج اولتراسوند شکلی از امواج مکانیکی دارای فرکانس بالاتر از حد شنوایی انسان می باشد. گوش انسان قادر است امواج بین حدود 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز را بشنود. محدوده امواج فراصوت در فرکانس بیش از 20 کیلوهرتز می باشد. از امواج فراصوت قوی می توان در اکسیداسیون، برش دادن، پوست گیری، انهدام سلول ها، استخراج، تسریع تخمیرمیکروبی، امولسیون کردن، هموژنیزه کردن، مخلوط کردن،کریستالیزاسیون، غیر فعال کردن آنزیمها، از بین بردن میکروگانیسم ها وغیره استفاده کرد. از امواج فراصوت می توان در اولترافیلتراسیون، استخراج غذاهای کاربردی، کاهش ویسکوزیته محصول، اکسیداسیون، امولسیون کردن، هموژنیزه کردن، مخلوط کردن،کریستالیزاسیون، غیر فعال کردن آنزیمها، از بین بردن میکروگانیسم ها وغیره استفاده کرد. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر امواج فراصوت بر اکسیداسیون است که مشخص شده که استفاده از امواج فراصوت با فرکانس پائین باعث تسریع واکنشهای اکسیداسیون است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آزاده شاهسون تبریزی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، قوچان، ایران
زهرا شیخ الاسلامی
عضو هیات علمی بخش فنی مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
اسماعیل عطای صالحی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :