سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ژئوشیمی و الگوی عناصر نادر خاکی کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ( ناحیه بافق – ساغند )

سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,806

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI09_200

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1386

چکیده مقاله ژئوشیمی و الگوی عناصر نادر خاکی کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ( ناحیه بافق – ساغند )

عناصر نادر خاکی در آپاتیت و مگنتیت انواع کانسارهای مختلف، الگوهای مشخصی را در ارتباط با روش های مختلف تشکیل آنها ارائه میکنند . آپاتیت های کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ، نسبت بالای LREE/HREE را همراه با آنومالی مشخص Eu نشان می دهند که متفاوت از الگوی آپاتیت های رسوبی با آنومال منفی Ce و محتوای پایین Ree هستند . الگوی Ree آپاتیت ها ، کانسنگ های آهن – آپاتیت ، سنگ های سبز دربر گیرنده و مگن تیت ، در این کانسار ها مشابه هم بوده و فقط محتوای Ree آنها متفاوت است که این الگوی مشابه، بیانگر روابط ژنتیکی و منشأ مشترک سنگهای مذکور می باشد . همچنین کانسار های مختلف ایران مرکزی الگوی Ree مشابه می باشد که این نیز به نوبه خود گویای ارتباط ژنتیکی مجموعه این کانسارها می باشد . الگوی Ree آپاتیت های کانسارهای آهن ایران مرکزی ، مشابه با الگو ی کانسارهای آهن تیپ کایرونا در نقاط مختلف جهان است که این موضوع می تواند نشانگر منشأ و فرآیند های مشابه برای تشکیل آنها باشد . در نهایت ،الگوی Ree آپاتیت ها در کانسارهای آهن – آپاتیت ایران مرکزی و دیگر کانسارهای آهن تیپ کایرونا ، یک وابستگی به ماگماهای آلکالن تا ساب آلکالن و محیط ریفتی نشان می دهند .

نویسندگان مقاله ژئوشیمی و الگوی عناصر نادر خاکی کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ( ناحیه بافق – ساغند )

میرعلی اصغر مختاری

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور – گروه پترولوژی دانشکده علو

محمدهاشم امامی

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

مقاله فارسی "ژئوشیمی و الگوی عناصر نادر خاکی کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ( ناحیه بافق – ساغند )" توسط میرعلی اصغر مختاری، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور – گروه پترولوژی دانشکده علو؛ محمدهاشم امامی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عناصر نادر خاکی در آپاتیت و مگنتیت انواع کانسارهای مختلف، الگوهای مشخصی را در ارتباط با روش های مختلف تشکیل آنها ارائه میکنند . آپاتیت های کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ، نسبت بالای LREE/HREE را همراه با آنومالی مشخص Eu نشان می دهند که متفاوت از الگوی آپاتیت های رسوبی با آنومال منفی Ce و محتوای پایین Ree ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ژئوشیمی و الگوی عناصر نادر خاکی کانسار های آهن – آپاتیت ایران مرکزی ( ناحیه بافق – ساغند ) با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.