سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ECONF02_082
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,050
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کشند قرمز و پیامدهای آن
چکیده مقاله:
کشند قرمز توده هایی از جلبکهای قرمز رنگ است که به دنبال پدیده ی شکوفایی پلانکتونها از نوع Trichodesmium,Cochlodiniumpolykricoides وتغییر رنگ آب دریا ایجاد می شود. این پدیده باعث کاهش اکسیژن محلول در آب می شود وباعث آسیب رساندن به موجودات دریایی می شود به طوری که بسیاری از پرندگان دریایی، پستاندران آبزی، ماهیان وانسانها در مقابل این جلبکهای میکروسکوپی وسموم حاصل از آنها در امان نیستند و همچنین این عامل به نوبه ی مانع از فتوسنتز برای مرجانها می شود وبه تدریج سفید میشوند.عوامل مختلفی بر شکوفایی جلبکی موثرند که برخی از آنها عبارتند از: تغییرات شرایط آب وهوایی (نور،دما) ،پدیده پرغذایی (نیتروژن وفسفر)، فاکتورهای هیدرولوژیکی، بروز طوفانهای گرد وخاک حاوی آهن وبرخی ازآلودگی هایی که منشا انسانی دارند به طورکلی می توان گفت : درجه حرارت مناسب و وجود مواد مغذی (خصوصا فسفات ونیترات ) مهمترین عوامل کشند سرخ هستند. خلیج فارس نیز مانند اغلب اکوسیستم های دریایی هرساله شاهد بلوم های جلبکی کوچک وبزرگی است ، که ازاواخر شهریور ماه 1378 ازحوالی جاسک گزارش گردید وبه سرعت به سایرنواحی خلیج فارس گسترش یافت، طولانی ترین و وسیع ترین کشند سرخ سالهای اخیردرخلیج فارس بوده است. عامل ایجاد این کشند دینوفلاژهای گونه (Cochlodiniumpolykricoides) می باشد. از شیوه های مبارزه با این پدیده جلوگیری از ورود پسابها وفاضلاب به دریا است.درحال حاضر عملیات رس پاشی در مناطقی که بیشترین مزاحمت را ایجاد می کند در حال انجام است انتظار می رود رس پاشی از روی هوا که یکنواخت تر انجام می شود نتیجه بهتری داشته باشد. تاثیر این روش درآزمایشگاه منجر به حذف 80 تا 90 درصدی پدیده کشند قرمز شده است. اما نتایج نشان داده است که اگر کل منطقه آلوده شود این روش راه گشا نیست. هدف از این تحقیق به بررسی عوامل ایجاد کشند سرخ وتاثیر آن بر محیط طبیعی می پردازد.
کلیدواژه ها:
كشند قرمز، بلوم جلبكي، شكوفايي پلانكتوني، جزرو مد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/320068/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورخباز، حمید رضا و اسلامی، مسعود و زیدی، امیر و یوسف نیا، حسین،1393،کشند قرمز و پیامدهای آن،دومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/320068
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پورخباز، حمید رضا؛ مسعود اسلامی و امیر زیدی و حسین یوسف نیا)
برای بار دوم به بعد: (1393، پورخباز؛ اسلامی و زیدی و یوسف نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کشند قرمز
- بررسی پدیده کشند قرمز و راهکارهای کنترل آن
- مروری بر روشهای مطالعاتی کشند قرمز
- معرفی نرم افزار بومی طراحی و تطبیق پروانه با بدنه و موتور
- بررسی اثرات زیست محیطی کشند قرمز درآبهای ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.