سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: JR_PLL-7-13_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 342
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چهره پیامبر اعظم(ص) در مثنوی و مقایسه ی آن با دیدگاه ابن عربی
چکیده مقاله:
مولانا از جمله شاعران فارسی زبان است که در اثر ارزشمند خود، مثنوی، با نگاهی خاص، ابعاد وجودی پیامبر اعظم را به عنوان نمونه ی عینی و راستینتربیت یافته ی تعالیم الهی تصویر کرده است. در این مقاله سعی کر ده ایم نگاه خاص مولانا به پیامبر را بیان کرده و با دیدگاه ابن عربی مقایسه کنیم.یکی از نگاه های مولوی در مثنوی مربوط به وصف حقیقت محمدیه است. مولانا در این خصوص، پیامبر والامقام را سرچشمه ی همه ی کمالات و عشقنسبت به آن وجود پاک و مقدس را منشأ همه ی عشق ها می داند و مقام وکمالات سایر انبیا و اولیای الهی را شعاعی از نور و حقیقت محمدی می خواند.
کلیدواژه ها:
حقیقت محمدی، عقل، عشق، جلوه و انبیا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/315656/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیات، محمدحسین،1388،چهره پیامبر اعظم(ص) در مثنوی و مقایسه ی آن با دیدگاه ابن عربی،،،،،https://civilica.com/doc/315656
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، بیات، محمدحسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1388، بیات؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی آثار سعدی در کتب فارسی دوره ابتدایی 1399-1400
- تأثیرپذیری ادبیات فارسی از فرهنگ اسلامی
- جهان اکبر و اصغر در شخصیت های انسانی در سه داستان مثنوی
- بررسی تطبیقی مضامین اشعار مهدوی در ادبیات فارسی و عربی
- بررسی تطبیقی توصیف در شعر امروالقیس و منوچهری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.