بررسی خطر زمین لرزه در تله کابین شهرستان رامسر با GIS
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم مهندسی، ایده های نو (۸)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,574
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AIHE08_264
تاریخ نمایه سازی: 13 آبان 1393
چکیده مقاله:
استان مازندران یکی از مناطق زلزله خیز ایران با گسلهای فراوان می باشد. وجود فعالیت های تکنیکی و تغییر شکل بلوک جنوبی دریای خزر که همانند پوسته اقیانوسی عمل می کند لرزه خیزی استان را تقویت می کند تله کابین رامسر، ساختگاه مورد بررسی در غربی ترین نقطه استان مازندران می باشد. در تحلیل خطر این منطقه با استفاده از کاتالوگ زلزله های پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در سه دهه اخیر 2 زلزله تاریخی، شهرهای رودبار 1369 و کجور 1383 به بزرگای بیش از 7 به وقوع پیوسته است با استفاده از فاصله گسل های اطراف ساختگاه، شتاب و بزرگای احتمالی محاسبه شده که نزدیکترین گسل در فاصله 1/3 کیلومتری ساختگاه که مسبب شتاب 0/66 و بزرگای احتمالی 7/23 پیش بینی شده است. نتایج این پژوهش در مطالعات زمین شناسی و لرزه زمین ساخت منطقه می تواند برای بیان مناطق با خطر بالا و جلوگیری از تخریب بیشتر به کار رود. بنابر این مطالعات ژئوتکنیک و مهندسی می بایست بر اساس این محاسبات انجام گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیده حبیبه بنی هاشیمان
دانش آموخته کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
زینب یوسفیان فرد
دانش آموخته کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
زهره سادات ریاضی راد
استادیار گروه ژئوفیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
فریده سعیدی
دانش آموخته کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :