سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
کد COI مقاله: ICEHH02_799
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 506
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خشکسالی شهر زابل با استفاده از شاخص نمایه بارش استاندارد SPI
چکیده مقاله:
هدف از نگارش این مقاله مطالعه خشکسالی های دشت سیستان با استفاده از شاخص SPI می باشد. در این مطالعه نخست آمار 29 ساله شهر زابل طی دوره آماری 1390-1362 استخراج و سپس شاخص نمایه بارش استاندارد شده سالیانه و فصلی تعیین شد. .نتایج این بررسی نشان میدهد که در طی دوره آماری مورد مطالعه، امکان وقوع خشکسالی های سالیانه و فصلی بسیار زیاد بوده است. از نظر شدت خشکسالی سالیانه، خشکسالیه ای ملایم و متوسط بیشترین فراوانی را داشته اند. به نظرمی رسد که از میان فصول، شدتخشکسالی فصل زمستان و بهار بیشتر از فصول دیگر بوده و همیشه طبق روش فوق کم بارش تر ین سال مصادف با شدیدترین خشکسالی می تواند باشد در صورتی که عوامل دیگرمانند تبخیر و تعرق پتانسیل و غیره نیز می توانند در وقوع خشکسالی در منطقه فوق موثر باشند و پدیده مهمی که میتوان استنباط نمود این است که در فصل زمستان از سال 1383 به بعد با خشکسالی ملایم روبرو بوده است که می تواند در راستای برنامه ریزی های محیطی برای مسئولان موثر واقع گردد و این نتایج زنگ خطر و نگرانی هایی رابرای توجه بیشتر به صدا در می آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICEHH02_799 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/307863/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاووسی، تقی و خسروی، محمود و سالارزهی خاشعی، غلامعلی،1392،بررسی خشکسالی شهر زابل با استفاده از شاخص نمایه بارش استاندارد SPI،دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی،تهران،https://civilica.com/doc/307863
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، طاووسی، تقی؛ محمود خسروی و غلامعلی سالارزهی خاشعی)
برای بار دوم به بعد: (1392، طاووسی؛ خسروی و سالارزهی خاشعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل محتوای کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی براساس مولفه های آموزش مهارت های زندگی
- مدلسازی و کنترل فازی یک ربات متحرک چرخدار
- بررسی عملکرد تصفیه خانه فاضلاب کارخانه رب گوجه فرنگی درحذف آلاینده هاوامکان استفاده مجدد ازپساب آن برای آبیاری کشاورزی - مطالعه موردی: کارخانه رب گوجه فرنگی روژین تاک کرمانشاه
- بررسی تولید کامپوزیت سطحی Al/Al2O3 به روش FSP
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.