سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 703

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AEBSCONF01_590

تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1393

چکیده مقاله مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L

به منظور ارزیابی شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 92-1391 در مزرعه شرکت سهم این زراعی نیل آباد شهرستان تربت جام انجام شد. تیمارهای کشت خالص خربزه، کاشت خالص چغندر علوفه ای، کاشت خربزه با چغندر علوفه ای در سمت مقابل به طوری که فواصل بوته های چغندر علوفه ای از یکدیگر بر روی ردیف 15، 22 و 32 سانتی متر متغیر بود. صفات مورد مطالعه عبارت بودند از شاخص سطح برگ، نسبت سطح برگ، سطح ویژه برگ در خربزه و چغندر علوفه ای نتایج تجزیه واریانس نشان داد که از نظر کلیه صفات مورد بررسی بین تیمارهای کشت تفاوت معنی داری در سطح یکدرصد وجود داشت. بیشترین میزان شاخص سطح برگ، و سطح ویژه برگ خربزه در تیمار کشت همراه خربزه با چغندر علوفه ای با فاصله کاشت 22 سانتی متر به دست آمد. نتایج نشان داد که بالاترین میزان نسبت برابری زمین LER در تیمار کشت همراه خربزه با چغندر علوفه ای 2/226 با فاصله کاشت 15 سانتی متر به دست آمد، لذا کشت توأم این دو گیاه برای استفاده بیشتر از نهاده ها _(شامل آب ، زمین، نور و...) و افزایش بهره وری تولید در این منطقه توصیه می گردد.

کلیدواژه های مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L:

نویسندگان مقاله مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L

جواد وفابخش

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

رامین ظریفیان سبحانی

دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی واحد گلبهار

رضا صدرآبادی حقیقی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلبهار

حسن حمیدی

کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
پور امیر، ف، کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م. و قربانی، ...
پیوست، غ. 1385. سبزیکاری. چاپ چهارم. انتشارات دانش پذیر. 492 ...
رستمی، ل.، کوچکی، ع، و نصیری محلاتی، م. 1392. اثر ...
رضایی، م. و تاجبخش، م.1381. بررسی عملکرد دانه و برخی ...
علیزاده ی، کوچکی، ع. و نصیری محلاتی، م. 1389. بررسی ...
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرم‌دل، س.، انورخواه، س، ثابت ...
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، مندنی، ف.، فیضی، ح. و ...
مظاهری، د. 1373. زراعت مخلوط. انتشارات دانشگاه تهران. 262 صفحه. ...
نصیری محلاتی، م.. کوچکی، ع. و جهان، م. 1389. کارایی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L" توسط جواد وفابخش، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی؛ رامین ظریفیان سبحانی، دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی واحد گلبهار؛ رضا صدرآبادی حقیقی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلبهار؛ حسن حمیدی، کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چغندر علفوای، خربزه، شاخص های رشد، نسبت برابری زمین، کشت همراه هستند. این مقاله در تاریخ 6 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 703 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور ارزیابی شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 92-1391 در مزرعه شرکت سهم این زراعی نیل آباد شهرستان تربت جام انجام شد. تیمارهای کشت خالص خربزه، کاشت خالص چغندر علوفه ای، کاشت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه شاخص های رشد در زراعت همراه خربزه Cucumis melo L و چغندر علوفه ای Beta vulgaris subsp. vulgaris L با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.