سال انتشار: 1390
محل انتشار:
نخستین همایش و نمایشگاه مشعل و کوره های صنعتی
کد COI مقاله: KOUREH01_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 8,645
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
چکیده مقاله:
برای راه اندازی ایمن و انجام عملیات نرمال هر واحد، شناخت دقیق از سیستم ودستگاههای فرایندی که باید در سرویس قرار گیرند بسیار حیاتی است. به طور کلی، کوره ها برای وظایف مختلفی به شرح زیر در نظر گرفته میشوند: • تولید مدیا حرارتی • خشک کردن • بخار سازی • کراکینگ و ریفرمینگ در این تقسیمبندی واحدهای مادر که تولیدکننده الفینها برای واحدهای پایین دست و دیگر واحدهای مصرفکننده مانند MEG ، EDC و... هستند، اهمیت به سزایی دارند. زیرا خوراک این واحدها از مواد طبیعی و پایههای نفتی بوده و اساسا تغییر ماهیت مواد (کراکینگ) در این واحدها صورت میگیرد. به عبارتی مواد با کربن بیشتر به مواد با کربن کمتر شکسته میشوند. لذا با توجه به اینکه برای تبدیل مواد فوق نیاز به شکست برخی پیوندهای موجود در خوراک بوده و نیز لازمه شکست یک پیوند، مصرف انرژی است، برای تامین این انرژی از کورهها استفاده میشود.گاهی در جهت کاهش مصرف انرژی برای شکست این پیوندها از کاتالیستها نیز استفاده میگردد. از طرف دیگر حرارت جزء لاینفک مورد نیاز صنایع است. این حرارت باید به صورتی تولید گردد. حرارت مستقیم در صنایع شیمیایی در کوره تولید شده و ممکن است پس از انتقال انرژی به آب و تولید بخار، برای گرمایش جریانهای مورد نظر استفاده شود. با توجه به موضوع فوق، شناخت دقیق کورهها میتواند راهنمای بسیار خوبی در جهت راه اندازی ایمنی و درست کارها باشد که در این مقاله به آن پرداخته می شود
کلیدواژه ها:
کوره- احتراق- مشعل- صنعت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KOUREH01_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/113112/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدپور، امین و شکیبی، خشایار،1390،بررسی انواع کوره های رایج در صنعت،نخستین همایش و نمایشگاه مشعل و کوره های صنعتی،تهران،https://civilica.com/doc/113112
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، احمدپور، امین؛ خشایار شکیبی)
برای بار دوم به بعد: (1390، احمدپور؛ شکیبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- شرکت ره آوران فنون پتروشیمی _ جزوه کوره و احتراق، ...
- محمد خشنودی، کتاب شعله و احتراق، انتشارات نشر دانشگاهی، 1368 ...
- _ منصور کلباسی، امین احمدپور، کتاب آشنایی با مهندسی شیمی، ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
نقد پژوهشگران در مورد مقاله بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
سلمان سنایی (1395/09/30): شبیه سازی آن توسط کنترل فازی و سیمولینک متلب نبود
سلمان سنایی (1395/09/30): شبیه سازی آن توسط کنترل فازی و سیمولینک متلب نبود
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های تصمیم گیری چند معیاره
- مزایا و معایب قراردادهای EPC در پروژه عمرانی
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی عمران
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.