سال انتشار: 1385
محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
کد COI مقاله: NABATAT09_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 893
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر وضعیت کشاورزی ارگانیک در جهان
چکیده مقاله:
کشاورزی ارگانیک، نظامی است که از کاربرد مستقیم یا مصرف همیشگی آن دسته از مواد شیمیایی که به راحتی به فرم قابل حل درمی آیند (کود)، همچنین کاربرد هر گونه ماده ضد حیات، حتی اگر منشاء طبیعی داشته باشد،مخالف است.به بیان ساده، کشاورزی ارگانیک آن نوع کشاورزی است که مصرف کنندگان بتوانند با خیال راحت از محصولاتش استفاده کنند و مطمئن باشند، مشکلات بهداشتی از قبیل باقی ماندن هورمون ها و آفت کشها در محصولات وجود ندارد.و از آنجا که در سال های اخیر شمار مواد شیمیایی کشاورزی مورد استفاده به طور چشم گیری افزایش یافته است،به طوریکه بیش از 400 ماده شیمیایی ضد آفت در سیستم کشاورزی رایج موجود می باشد و لذا بسیاری از افراد به وجود مواد شیمیایی در غذاه ایشان اهمیت می دهند و در مورد آثار سوء ناشی از خوردن آنها نگران هستند.همچنین، با بالا رفتن آگاهی های زیست محیطی افراد جامعه و افزایش سازمان های مردمی طرفدار محیط زیست, در مورد آلودگ ی های کشاورزی و صدماتی که بقایای سموم و کودها به طبیعت می رسانند.حساسیت ها بیشتر شده است و نیز این مسأله مانند بسیار ی از مسائل دیگر به روند و گرایش جهانی نیز مرتبط است و همان طورکه مطالعات نشان می دهند، در بسیاری از کشورهای دنیا به خصوص کشورهای غربی و آمریکا میزان خریداران محصولات ارگانیک به میزان قابل ملاحظه ای رو به افزایش است. گرچه کشاورزی ارگانیک یک نظام کشاورزی است که دارای اصول،اهداف و راه کارهای مخصوص به خود است ولی نکته مهم آن است که کشاورزی ارگانیک، برخاسته از یک دیدگاه فلسفی است که قبل از هر چیز تأکید دارد تا مبانی اخلاق زیستی بر فعالیت رایج کشاورزی حکم فرما شود.به نحوی که به واسطه اجرای قوانین کشاورزی ارگانیک , هم حقوق تولیدکنندگان و مصرف کنندگان توأمان رعایت شود و هم کمترین خسارت به محیط طبیعی وارد آید و حقی از دیگر موجودات ضایع نشود . حقایق و آمارهای دنیای کشاورز ی ارگانیک حاکی از آن است که تداوم در بخش کشاورز ی ارگانیک در مسیر رشد و پویایی قرار گرفته است.سوخت این رشد پویا غالبًا تقاضای مصرف کنندگان است و این تقاضا به دلایل مختلف از جمله نگرانی های بهداشتی درمورد وجود بقایای سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی رایج رو به افزایش است.هدف مقاله بررس ی جایگاه کشاورزی ارگانیک در جهان و موقعیت آن در ایران می باشد که در پایان به منظور ارائه راهکار های عملی پیشنهاداتی ارائه شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/297496/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لیاقتی، هومان و محمودی، حسین و کامبوزیا، جعفر،1385،مروری بر وضعیت کشاورزی ارگانیک در جهان،نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/297496
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، لیاقتی، هومان؛ حسین محمودی و جعفر کامبوزیا)
برای بار دوم به بعد: (1385، لیاقتی؛ محمودی و کامبوزیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- اهمیت کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه کشاورزی پایدار و شناخت موانع و مشکلات پیش رو(1392)
- بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس)(1392)
- چالش های ترویج کشاورزی در گذر از نظام کشاورزی متعارف به ارگانیک(1392)
- ارائه استراتژی های مناسب در جهت موفقیت کشاورزی پایدار و ارگانیک(1394)
- کشاورزی ارگانیک(ضرورت توسعه کشت محصولات ارگانیک) Organic agriculture (necessity of development farming of organic production)(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 5 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی موانع راه اندازی کسب وکارهای کوچک بخش صنایع شهرستان کرمانشاه
- بررسی عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی در بخش کشاورزی (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان سنندج)
- ارزیابی طعم توسط زبان الکترونیکی
- مؤلفه ها و شاخص های اقتصاد مقاومتی
- کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی غیرمخرب تراکم محصولات زراعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.