سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی در ایران
کد COI مقاله: IRFINANCE06_125
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,170
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های تامین مالی در حمل و نقل ریلی درون شهری
چکیده مقاله:
همزمان با شروع قرن بیست و یکم، دستیابی به موفقیت در بکارگیری روش های مختلف حمل و نقل در توسعه شهری مشکل تر می شود. این واقعیت ناشی از ظهور عصر جدیدی است که «تغییر» یکی از خصایص اصلی آن می باشد. موقعیت جدید منجر به بازنگری اساسی در اولویت های حمل و نقل، ساختار کیفیت و خدمات رسانی، دیدگاه های استراتژیک و مدل هایی از توسعه حمل و نقل است که تا به حال به کار گرفته شده اند. در این میان روش موثری که برای درک نیازهای مردم با رویکرد توسعه ای می توان مطرح نمود حمل و نقل ریلی درون شهری است. در ایران نیز توسعه مترو بهترین تابلوی خدمات رسانی به مردم در عرصه حمل و نقل درون شهری است و به عنوان یک نماد توسعه و پیشرفت به حساب می آید و هر عملیاتی که برای احداث و بهره برداری آن انجام می شود یک شاخص در میزان توسعه است. علاوه بر آن اگر واقعا به بحث ساخت و بهره برداری مترو نیز به عنوان یک فرآیند توجه کنیم، می توان آن را یک شاخص پیشرفت در توسعه کشور تلقی کرد. از دید صاحب نظران کاملاٌ پذیرفته است که حرکت موثر و سازنده در مسیر توسعه مترو می تواند تصویر روشنی در رسیدن به اهداف سند چشم انداز فراهم نماید. نحوه تامین مالی و تهیه بودجه اجرایی لازم برای انجام پروژه های زیربنایی و بهره برداری از محصولات و خدمات حاصل از آن ها در حال حاضر به عنوان یکی از مهم ترین چالش های پیش روی کشورهای در حال توسعه مطرح می باشد. باتوجه به وضعیت خاص ساختار سیاست گذاری کشورهای در حال توسعه امکان تامین سرمایه مورد نیاز برای اجرای پروژه های بزرگ به راحتی فراهم نمی شود، لذا انتخاب روش تامین مالی مناسب در مورد پروژه ها مساله مهمی است، چرا که اندیشیدن راهکاری برای تامین منابع مالی پروژه از مراحل اولیه برای اطمینان از به انجام رسیدن پروژه است در انتخاب روش مناسب تامین مالی در مرحله امکان سنجی پروژه باید به تمام موارد و خواسته های بخش های مختلف درگیر در پروژه توجه کرد و سپس با توجه به ارجحیت و اهمیت هر کدام از آن ها به انتخاب روش مناسب پرداخت. در ضمن باید توجه داشت که ساختار استفاده شده برای تامین مالی پروژه در یک کشور ممکن است به دلیل وجود تفاوت ها در قوانین و شرایط آن موثر نباشد در حالیکه به طور موثری در کشور دیگری استفاده شود نکته مهم انتخاب صحیح روش تامین مالی با توجه به شرایط هر پروژه و کشور میزبان پروژه است. در این مقاله به معرفی روش های تامین مالی پروژه ها در حمل و نقل ریلی درون شهری پرداخته می شود و سپس براساس دسته بندی های ارائه شده، روش مطلوب و عملیاتی برای تهران پیشنهاد می شود.
کلیدواژه ها:
حمل و نقل ریلی درون شهری، تامین مالی، مترو، پروژه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293542/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابوالفتحی، فرزام و هاشمی نژاد، سید محمد و ابراهیمی، سید بابک،1392،روش های تامین مالی در حمل و نقل ریلی درون شهری،ششمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/293542
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، ابوالفتحی، فرزام؛ سید محمد هاشمی نژاد و سید بابک ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1392، ابوالفتحی؛ هاشمی نژاد و ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- عوامل موثر بر بین المللی شدن شرکتهای کوچک و متوسط (SEMها)
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ارائه خدمات نوین بر رفتار مشتریان (مورد مطالعه: بیمه میهن استان مازندران)
- بررسی نقش ابعاد کارآفرینی فرهنگی در توسعه صنعت توریسم (مورد مطالعه: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه)
- بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان (مطالعه موردی: کارکنان بانک قرض الحسنه رسالت استان فارس)
- بررسی نقش تعدیلگر اخلاق کاری اسلامی در تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان
- انتخاب تامین کننده سبز با استفاده از روش bwm و تخصیص خطی با فازی مردد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.