سال انتشار: 1386
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران
کد COI مقاله: NCEA02_243
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 6,922
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کود سبز راهکاری برای کاهش مصرف کودهای شیمیایی در کشاورزی بوم شناختی
چکیده مقاله:
یکی از مؤثرترین روشهای موفق در رشد کشاورزی و تأمین غذایی بشر، حفظ و نگهداری و تقویت خاک است . در تقویت حاصلخیزی زمینهای زراعی غیر از کودهای شیمیایی، عوامل بیولوژیک نیز بسیار مؤثر میباشند . با توسعه و پیشرفت صنعت کشاورزی، کودها و سموم شیمیایی به طور چشمگیری مورد استفاده قرار گرفتهاند اما تحقیقات بعدی در مورد اثرات نامطلوب آنها در حفظ تعادل محیط زیست و اکوسیستمهای طبیعی، بسیاری از دانشمندان محیط زیست را در مورد وضعیت آینده جهان نگران کرده است . کودها و سموم شیمیایی اهمیت زیادی در ازدیاد محصول و تقویت
حاصلخیزی خاکها دارند اما سبب آلودگی محیط زیست نیز میشوند که پیامدهای بسیار مضری را در برخواهد داشت . تأثیرات نامطلوب کودها و آفتکشها بر محیط زیست منجر به توجه بیشتر و استفاده از روشهایی گردیده که در آن نیازی به مصرف مواد شیمیایی نبوده یا کم باشد و این هدف موجب شده که بحث پایداری در کشاورزی و توجه به کشاورزی بومشناختی مورد توجه قرار گیرد یکی از راهکارهای عملی برای رسیدن به این هدف، زراعت گیاهان پوششی و کود سبز میباشد که میتواند جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی باشد . امروزه کاربرد گیاهان پوششی به عنوان پشتوانه هر سیستم زراعی که میخواهد پایدار باشد به شمار میرود و در نهایت موجب افزایش بهرهوری از نهاده و رسیدن به اهداف کشاورزی بومشناختی میگردد .
کلیدواژه ها:
کود سبز، گیاهان پوششی، کشاورزی بومشناختی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/28288/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جباری، حمید و تاجیک، معصومه و اکبری، غلام عباس،1386،کود سبز راهکاری برای کاهش مصرف کودهای شیمیایی در کشاورزی بوم شناختی،دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران،گرگان،،،https://civilica.com/doc/28288
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، جباری، حمید؛ معصومه تاجیک و غلام عباس اکبری)
برای بار دوم به بعد: (1386، جباری؛ تاجیک و اکبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات سطوح افزایشی مکمل سازی آرژنین بر عملکرد کپک های چوکار (Alectoris chukar) پرورش یافته در شرایط بسته
- مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ و اثر آنها بر كاهش بار میكروبی دان
- تعیین ارزش غذایی بوته هندوانه، خیار، گرمك و كدو آجیلی در استان كردستان
- اثرات آنتی اكسیدان ها بر انجماد اسپرم
- پیشرفت های دارویی در تولید مثل سگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.