سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: JR_IJIE-19-6_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 606
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی راهبردی توسعه ی گردشگری با تکیه بر بخش محصول نمونه موردی : شهرستان نیشابور
چکیده مقاله:
برنامه ریزی راهبردی شیوه ای است سیستماتیک که بر ایجاد و برقراری پیوستگی بین اقدامات اولویت دار با در نظر داشتن ضعف و قوت (توانایی ها و منابع ) و همچنین فرصت ها و تهدیدها (عوامل خارجی و جریانات تأثیر گذار) تکیه دارد . علاوه بر تعریف ارائه شده ، برنامه ریزی راهبردی را می توان روشی نظام یافته برای اخذ تصمیمات و اجرای فعالیت ها در خصوص شکل دهی و رهنمود یک سامانه ، کارکرد علل آن دانست. با توجه به تفاوت در شیوه های گزینشی گردآوری اطلاعات ، تحلیل هدفمند و تعیین اهداف مشارکت تصمیم سازان اصلی ، تبیین و ارزیابی گزینه ها ، بررسی تبعات آتی تصمیمات و اعمال آنها و بیش از هر چیز تأکید بر اجرای موفقیت آمیز برنامه ها از سایر گونه های برنامه ریزی متمایز می شود . از آنجا که در برنامه ریزی راهبردی توجه برنامه ریز به آنچه برای جامعه و یک سامانه مهم در آن معطوف می گردد ، چارچوبی برای تصمیم گیران در رویارویی با شرایط متغییر و تعیین اولویت ها در تصخیص منابع و فعالیت ها فراهم می سازد. هدف این مقاله تعیین نحوه به کارگیری فرآیند برنامه ریزی راهبردی در برنامه ریزی گردشگری منطقه ای در ایران است . در این مقاله ابتدا مبانی نظری فرآیند برنامه ریزی راهبردی در برنامه ریزی منطقه ای با تکیه بر توسعه گردشگری مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه با تکیه بر فرآیند برنامه ریزی راهبردی و فنون پیشنهادی مرتبط با آن درباره فعالیت های گردشگری شهرستان نیشابور یک مطالعه موردی صورت گرفته است . تعیین راهبردهای توسعه بخش محصول گردشگری از نتایج کاربردی پایانی این تحلیل می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJIE-19-6_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/281002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهزادفر، مصطفی و زمانیان، روزبه،1387،برنامه ریزی راهبردی توسعه ی گردشگری با تکیه بر بخش محصول نمونه موردی : شهرستان نیشابور،https://civilica.com/doc/281002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، بهزادفر، مصطفی؛ روزبه زمانیان)
برای بار دوم به بعد: (1387، بهزادفر؛ زمانیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه راهکار جهت تمدید ناشی از تاخیر در پرداخت صورت وضعیت های تعدیل در قراردادها
- یکپارچه سازی طراحی اقتصادی-آماری نمودار کنترلی و سیاست تعویض دوره ای با تعمیر حداقلی تحت پارامترهای نامعلوم
- مدلسازی و شبیه سازی رفتار دینامیکی یک نمونه زنجیره سوپاپ
- تحلیل مکانیکی اجزای کاهنده سرعت یک نمونه فلومتر توربینی
- تاثیر بار برشی بر کمانش الاستوپلاستیک صفحات مستطیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.