سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: JR_IJIE-19-5_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 271
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد پوشش آلیاژی بدون برق Ni-B-Tl و مطالعه برخی از ویژگیهای پوشش ایجاد شده
چکیده مقاله:
در این تحقیق برخی از ویژگی های پوشش بدون برق Ni-B-Tl، از طریق محلول کلریدی بر فولاد 316 برسری شده است. برای ایجاد پوشش Ni-B-Tl از یک حمام قلیایی شامل بروهیدرات سدیم بعنوان احیاکننده و نیترات تالیوم به عنوان پایدارکننده استفاده شد. تغییرات ریزسختی پوشش ، سرعت رسوب گذاری و درصد وزنی نیکل ، بر و تالیوم در دما و زمان های متفاوت مورد بررسی قرار گرفت . علاوه بر این ، ساختار پوشش در حالت بعد از پوشش دهی و بدون عملیات حرارتی با توجه به درصد وزنی عناصر تشکیل دهنده آن بررسی و شناسایی شد. نتایج ازمایشات نشان می دهند که با اضافه کردن نتیرات تالیوم ، TI نیز همراه نیکل و بر روی سطح نمونه رسوب می کند. با افزایش زمان درصد وزنی بر تالیوم افزاییش و درصد وزنی نیکل کاهش و همچنین با افزایش دمای پوشش دهی درصد وزنی بر و تالیوم کاهش و درصد وزنی نیکل افزایش می یابد. با افزایش دما ، ریزسختی پوشش افزایش یافته و با افزایش زمان پوشش دهی ، ریزسختی بعد از یک روند افزایشی ، کاهش پیدا می کند. الگوی XRD در حالت بعد از عملیات حرراتی به مدت یک ساعت در دمای C °450 وجود فازهای بلوری نیکل ، تالیوم و بورایدهای نیکل (Ni3B و Ni2B) را نشان می دهد. افزایش ریزسختی پوشش می تواند به دلیل وجود فازهای بلوری و بورایدهای نیکل باشد.
کلیدواژه ها:
پوشش بدون برق ، نیکل - بر - تالیوم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/280992/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدلی، مجید و پروینی احمدی، نقی و آذری خسروشاهی، رسول،1387،ایجاد پوشش آلیاژی بدون برق Ni-B-Tl و مطالعه برخی از ویژگیهای پوشش ایجاد شده،،،،،https://civilica.com/doc/280992
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، عبدلی، مجید؛ نقی پروینی احمدی و رسول آذری خسروشاهی)
برای بار دوم به بعد: (1387، عبدلی؛ پروینی احمدی و آذری خسروشاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار در برنامه ریزی پرژه های ساخت (مطالعه موردی)
- تجزیه و تحلیل ریسک در انتخاب بهترین روش ارزیابی عملکرد با رویکرد طراحی بدیهی فازی
- نسل جدیدی از مواد کامپوزیتی هوشمند فوق پیشرفته نوآورانه حاوی سیالات الکترورئولوژیک: یک بررسی تجربی
- دلایل افزایش نیروگاه های بادی نسبت به نیروگاه های خورشیدی نیروگاه های خورشیدی در ایران و جهان
- مطالعه فرکانسی افزودن گارنی فلپ پلاسمایی بر میدان جریان حول صفحه تخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.