سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ISME22_501
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,145
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی سیستم تولید همزمان (CCHP) با استفاده از انرژی نو در نرم افزار TRNSYS
چکیده مقاله:
یک راهکار اساسی برای کاهش مصرف انرژی و نیز کااهش آلاینده های زیست محیطی، استفاده از سیستمهای جدید تولید همزمان سرما، گرما و توان میباشد. همچنین استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در جهت برطرف نمودن انواع نیازمندی ها به انرژی به این مهم کمک قابل توجهی میکند. درحاضر مدلسازی و شبیه سازی یک سیستم تولید همزمان سرما، گرما و توان با استفاده از نرم افزار مناسب TRNSYS انجام شده است. این سیستم شامل کلکتور خورشیدی صفحه تخت به عنوان پیش گرم کن آب ورودی، یک هیتر گرمایی به عنوان جبران گرمای مورد نیاز، یک منبع ذخیره آب گرم و یک چیلر جذبی LiBr می باشد. پارامترهای مختلف جوی موثر بر سیستم همچون شدت تابش خورشید و دمای محیط را در طول یک سال اندازه گیری شده و به نرم افزار معرفی می گردد و سپس با توجه به مساحت کلکتور خورشیدی میزان انرژی موردنیاز برای مخزن ذخیره و همچنین دبی عبوری بهینه از کلکتور و حجم مخزن مناسب برای سیستم تعیین می گردد. بررسی نتایج مشخص می کند که با افزایش مساحت کلکتور مقدار انرژی حرارتی موردنیاز سیستم افزایش یافته و مقدار نیاز سیستم به گرم کن کمکی کاهش می یابد. دبی بهینه برای سیستم 2000kg/hr به دست آمد و رابطه مستقیمی بین اندازه کلکتور ، دبی بهینه و حجم مخزن ذخیره به دست آمده است.
کلیدواژه ها:
چيلرجذبي، كلكتورخورشيدي، توليدهمزمان، TRNSYS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/277701/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفیعی میم، محمد حسین و حجتی، محمد،1393،مدلسازی سیستم تولید همزمان (CCHP) با استفاده از انرژی نو در نرم افزار TRNSYS،بیست و دومین کنفرانس سالانه بینالمللی مهندسی مکانیک،اهواز،،،https://civilica.com/doc/277701
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شفیعی میم، محمد حسین؛ محمد حجتی)
برای بار دوم به بعد: (1393، شفیعی میم؛ حجتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های تشخیص و حذف میکروپلاستیک ها در تصفیه خانه های فاضلاب
- مدلسازی سیستم تولید همزمان توان، حرارت و برودت با استفاده از انرژی خورشید و باد در نرمافزار TRNSYS
- مروری بر عملکرد خشک کن های خورشیدی دوگانه (Hybrid)
- خشک کردن خورشیدی
- بررسی مقایسه ای آبگرمکن خورشیدی فتوولتاییک / حرارتی برای ساختمان ها توسط نرم افزار (TRNSYS)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.