سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 665

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCEPP01_051

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393

چکیده مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)

شناسایی علفهای هرز مزارع گندم از مهمترین اقدامات در مدیریت علفهای هرز این محصول محسوب میشود. این مطالعه به منظور تعیین گونههای غالب علفهرز مزارع گندم در شهرستان گرگان (حوزه قرهسو) انجام شد و نمونه برداری با استفاده از کادرهای 0/5 × 1 مترمربعی به روشW شکل صورت گرفت و تعداد، جنس و گونه علفهای هرز در هر کادر ثبت گردید. در هر مزرعه طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا درهرکادر توسط GPS ثبت شد. شاخص غالبیت نسبی با استفاده از روابط ارائه شده توسط توماس (1985) محاسبه شد نتایج نشان داد که در مزارع گندم شهرستان گرگان 23 گونه علف هرز وجود دارد. پهن برگهای غالب در مزارع گندم شهرستان گرگان شامل پیچک Convolvulus arvensis L. شاه تره Fumaria vaillantii Loisel سیزاب Veronica persica Hort گندمک Anagalis avensis L.بودند.

کلیدواژه های تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS):

نویسندگان مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)

لیلا سالخورده

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، واحد گرگان، گرگان، ایران

بهنام کامکار

دانشیار و استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

جاوید قرخلو

دانشیار و استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

زهرا عربی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گرگان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
راشد محصل، م. ح، نجفی، ح. و اکبرزاده، م. کتاب ...
آ فقیه، ا. و پ. اسدی. گزارش نهایی طرح بررسی ...
Gupta, A., Joshi, S. P., and Manhas, R. K. Multivariate ...
Thomas, A. G. Weed survey system used in Sastchevan for ...
Willims, M. M., and David. A. Mortensen. Crop/Weed Outcomes from ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)" توسط لیلا سالخورده، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، واحد گرگان، گرگان، ایران؛ بهنام کامکار، دانشیار و استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ جاوید قرخلو، دانشیار و استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ زهرا عربی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گرگان، ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شاخصهای جمعیتی، غالبیت نسبی، تراکم نسبی، یکنواختی نسبی GPS هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناسایی علفهای هرز مزارع گندم از مهمترین اقدامات در مدیریت علفهای هرز این محصول محسوب میشود. این مطالعه به منظور تعیین گونههای غالب علفهرز مزارع گندم در شهرستان گرگان (حوزه قرهسو) انجام شد و نمونه برداری با استفاده از کادرهای 0/5 × 1 مترمربعی به روشW شکل صورت گرفت و تعداد، جنس و گونه علفهای هرز در هر کادر ثبت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.