سال انتشار: 1384
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
کد COI مقاله: ISME13_228
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,064
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد شبکه های فازی عصبی و عصبی مصنوعی در مدلسازی بویلر نیروگاه
چکیده مقاله:
سیستمهای کنترلی نیروگاهی، حداقل به لحاظ تنظیم مجدد ضرایب کنترلرها، نیاز به اصلاح دوره ای دارند. بدین منظور و نیز برای آزمایش عملکرد انواع کنترلر ها روی زیر مجموعه های نیروگاه، نیاز به ارائه مدل دینامیکی کاملی از نیروگاه وجود دارد، که بتواند عملکرد نیروگاه را با دقت قابل قبولی شبیه سازی کرده و امکان آمایش کنترلرهای جدید را فبل از اعمال بر روی سیستم واقعی فراهم کند. از آنجا که روابط ترمودینامیکی از دقت و عمومیت کافی برخوردار نیستند، مدلسازی با روشهای مبتنی بر ازمایشات تجربی و داده های ورودی – خروجی برای نیروگاه بسیار مناسب به نظر میرسند. در این میان، به علت غیر خطی بودن ماهیت بعضی از اجزای نیروگاه، مدلسازی فازی عصبی که علاوه بر غیرخطی بودن توان مدلسازی خوبی هم دارد و امکان مشاهده تغییرات درون سیستم را نیز مهیا می کند، برای مدلسازی انتخاب شده است. در عین حال برای اصلاح ضرایب کنترلرهای خطی موجود به مدلهای خطی (و توابع تبدیل) هم احتیاج است. در این مقاله برای مدلسای خطی نیز با کمک شبکه عصبی روش ساده و موثری ارائه شده است، که برای سیستمهایی با رفتار غیر خطی ، تخمین مدل و مدلسازی خطی را حتی بهتر از روش حداقل کردن مربعات خطا انجام میدهد. مقایسه رفتار دینامیکی این مدلها با سیستم واقعی، در نیروگاه شازند اراک، بیانگر صحت و دقت انطباق عملکردآنها می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISME13_228 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/26833/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفاری، علی و موسویان، سیدعلی اکبر و محمدظاهری، مرتضی و مهرابی، دلیله،1384،کاربرد شبکه های فازی عصبی و عصبی مصنوعی در مدلسازی بویلر نیروگاه،سیزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک،اصفهان،https://civilica.com/doc/26833
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، غفاری، علی؛ سیدعلی اکبر موسویان و مرتضی محمدظاهری و دلیله مهرابی)
برای بار دوم به بعد: (1384، غفاری؛ موسویان و محمدظاهری و مهرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مدل تجربی و تحلیلی برای دینامیک های سطح درام-بویلر گردش طبیعی
- مدلسازی غیرخطی و مقایسه کنترل تک المانه و سه المانه سطح درام -بویلر گردش طبیعی نیروگاه حرارتی
- بررسی دینامیک و روش های کنترل سطح آب درام بویلرهای نیروگاهی با طراحی کنترلرPID
- شبیه سازی سیستم کنترل احتراق در بویلرهای نیروگاهی
- طراحی کنترل کننده P فازی + ID افزایشی سیستم سطح درام بویلر نیروگاه مشهد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.