سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: ICCID02_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 5,246
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگیهای فنی احداث کانالهای آبیاری در خاکهای نامتعارف و مشکل آفرین مطالعه موردی کانال آبیاری و زهکشی هندیجان
چکیده مقاله:
شناخت خاک برای ساخت سازه های بتنی بسیار پر اهمیت است، تخریبی که خاک میتواند برای کانالهای آبیاری و ساز ه های بتنی ایجاد کند، بسیار گسترده و خوشبختانه قابل پیشگیری میباشد. غافل شدن از دانه بندی خاکها، بی توجهی به جهت حرکت آبهای زیر زمینی، بررسی نکردن دقیق ساختمان خاکها، در نظر نگرفتن لایه های مختلف خاک در کنار یکدیگر و نشناختن عملکرد هر لایه از عوامل تخریب تدریجی کانا ل ها ی آبی اری و سازه های مروطه م ی باشد. اختلاط غلط و سلیقه ای خاکها جهت استفاده در برم کانال، بکار گیری غلط شفته آهک در موارد مورد نیاز، در نظر نگرفتن مواد آلی م وجود در خاکها، عدم اطلاع از چگونگی قرار گرفتن بتن بر روی خاکهای مختلف را م ی توان از جمله سا یر عوامل مهم برشمرد. ایجاد تراک مهای یکنواخت خاکری ز ها در کل مسیر کانالهای آبیاری بدون توجه به وضعیت شیب وخاک منطقه ، بی توجهی نها یتا" به خاکهای موجود درمصالح شن وماسه،ایجاد درز انبساط بدون توجه به مکان ماکزیمم تنش خاک از جمله این عواملند. طبق تجربه بدست آمده هر جا که لایه های طبیعی خاک متنوع تر باشد و حداقل یکی از آن لای ه ها از رس تشکیل شده باشد، پوش شهای واقع شده در آن محدوده در خطر ترکهای عمیق و شکستن قرار می گیرد . طبق نتایج بدست آمده , درصورت وجود ماسه ناپایدار دربسترکانالهای پوشش شده آبیاری، نفوذ آب به پشت پوشش موجب شسته شدن ذرات و ایجاد حفرات کوچک درپشت قطعات پوشش می گردد که این امردرنهایت موجب ایجاد ترکهای عموماً قطری ویا جابجائی و اختلاف سطح بین قطعات می گردد. بطورکلی خاکهای مشکل آفرین بنابرماهیت رفتاری ومشخصات فنی خود، ممکن است طی مراحل ساخت یا درحین دوران بهره برداری ازسازه های آبی بویژه کانالهای آبیاری مسائل ومشکلات عدیده ای را ایجادنمایند, ممکن است هر یک از آنها بصورت موضعی یا کلی باعث شکست یا تخریب سازه شده وموجب خسارات مالی فراوان گردد . درمقاله موجود به بررسی عوارض وعلل تخریب پوشش بتنی کانالهای آبیاری درخوزستان که عارضه اصلی دراین تخریبها وجود خاکهای نامتعارف و مشکل آفرین بوده ا شاره می گردد. آزمایشهای تفصیلی به روش مستقیم پین هول ونیزآزمایشهای غیرمستقیم حدود اتربرگ و منحنی دانه بندی وهیدرومترمضاعف , واگرائی خاک را دربخشهائی ازمنابع حوضه و بسترطبیعی کانال هندیجان به اثبات رساند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCID02_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/26134/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مکوندی، اشرف و عظیمی، فریده،1386،بررسی ویژگیهای فنی احداث کانالهای آبیاری در خاکهای نامتعارف و مشکل آفرین مطالعه موردی کانال آبیاری و زهکشی هندیجان،دومین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی،کرج،https://civilica.com/doc/26134
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، مکوندی، اشرف؛ فریده عظیمی)
برای بار دوم به بعد: (1386، مکوندی؛ عظیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی و اصلاح معیار شیمیائی شرارد در تشخیص پتانسیل واگرائی خاکهای رسی
- بررسی تثبیت خاکهای رسی واگرا بوسیله نتایج آزمایش های پین هول ،کرامب و هیدرومتری دوگانه
- بررسی علل ترک خوردگی پوشش بتنی کانالهای آبیاری شبکه آبیاری و زهکشی دشت میاندوآب (مطالعه موردی: کانال C.P.C
- بررسی روشهای پیشگیری از بروز ترک و ترمیم آن در پوشش کانالهای بتنی، مطالعه موردی: ترکدر پوشش کانال شبکه آبیاری و زهکشی دشت اوان
- بررسی علل تخریب پوشش بتنی کانالهای آبیاری و زهکشی و ارائه راهکارهای پیشگیری از بروز ترک و ترمیم آن، مطالعه موردی: کانال اصلی سده ساوه ( موسوم به کانال MC )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.