طرح جامع ارتقاء فرهنگ ملی ایران
محل انتشار: دومین کنفرانس توسعه منابع انسانی
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,156
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHRD02_022
تاریخ نمایه سازی: 24 بهمن 1385
چکیده مقاله:
قدرت اندیشه ورزی انسان، طی هزاران سال تلاش بی وقفه، سرانجام جایگاه آدمی را به عنوان ترف مخلوقات در جهان مدرن به اثبات رسانده است. این پیروزی بی بدیل حاصل تفکر، خلاقیت، اندیشه ورزی وب هطو کلی راهبردهای علمی و فرهنگی بشربوده است. نگاهی به نتایج شگفت آور فعالیت های فرهنگی ، اجتماعی و علمی کشورهای پیشرفته واقعیت های بسیار روشنی را برای ما آشکار می سازد:
اول اینکه هفت کشور برتر صنعتی در زمینه اعمال قئرت جهمنی در عمل همان هفت کشوری هستند که بالاترین تولید علمی جهان را بر عهده دارند.
دوم اینکه هفت کشور برتر جهان در تولیدات علمی به طور محسوسی همان هفت کشوری هستند که در بالاترین تولیدات فناوری و محصولات صنعتی را در جهان بر عهداه دارند.
سوم اینکه هفت کور برتر جهان در تولیدات صنعتی بالاترین صادرات و در نتیجه بیشترین درامد جهانی را در اختیا رداند. به طوری که حجم قابل توجهی از درآمدهای جهانی در اختیار و انحصار گروه هفت می باشد. بنا بر گزارش وزارت بازرگانی امریکا حجم صادرات ایالات متحده در ماه نوامبر 2004 مبلغ95/6 میلیارد دلار رسید و بنابر اعلام سازمان آمار انگلستان این کشور در همین ماه بیش از 24/8 میلیارد پوند صادرات داشته است.
نویسندگان
محمدمهدی پسندیده
معاون تحقیقات و فناوری کانون اسلامی مهندسین، مدیر توسعه منابع انسا