روابط متقابل دولت و بخش خصوصی در تحقق شهرداری الکترونیکی
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی شهرداری الکترونیکی
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,692
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMUN01_010
تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1385
چکیده مقاله:
با ظهور صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، اطلاعات به کالای اصلی صنعت و تجارت تبدیل شده و ایده و خلاقیت، سرمایه با ارزشی در اقتصاد محسوب می شود. اینصنعت موجب پیدایش سیستم هایمدرن بانکداری، تجارت، آموزش، شهرداری و دولت الکترونیک شده است که امکان ارائه خدمات با کیفیت، سرعت و دقت بالا ودسترسی سریع و شبانه روزی به اطلاعات و خدمات شده و چالش های سیستم های سنتی را برطرف نموده است.
برای حرکت در مسیر توسعه و گذار از سیستم سنتی به سیستم های مدرن، لازم است دولت به عنوان سیاستگزار ، برنامه ریز، ناظر و کنترل کننده فعالیت نموده و از طریق بخش خصوصی و موسسات دانش بنیان، مراحل اجرایی، راه اندازی و پیاده سازی برنامه ها و سرویس ها را به انجام برساند. ریسک بالا ازجمله چالش های اساسی بخش خصوصی در فعالیت های مبتنی بر دانش می باشد، بنابراین دولت باید ضمن نظارت بر عملکرد موسسات، با حمایت از بخش خصوصی، ایجاد ساخت های مناسب و کاهش ریسک در مسیر توسعه و تحقق اقتصاد دانش محور حرکت نماید.
پارک های علم و فناوری و مراکز رشد از جمله این زیر ساخت ها می باشد که با ایجاد محیط هم افزایی، کاهش ریسک و ارائه خدمات مورد نیاز به موسسات، امکان موفقیت آنها را افزایش می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مجید متقی طلب
سرپرست پارک علم و فناوری گیلان، دانشیار دانشگاه گیلان
سیده ربابه سیدی
پارک علم و فناوری گیلان